Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Spejl

( antal produkter: 2 )
Bredde [cm]
Højde [cm]

Spejl spejl på væggen, hvor hvem er smukkest og landede hende ...

Et spejl er et unikt element i boligindretning. Det giver dig mulighed for at dække mange af dens mangler og fremhæve fordelene. Takket være de passende placerede spejle kan rummet fremstå dybere og større, og det smalle rum - bredere. Billige spejle denne enkle måde at give interiøret et nyt liv.

Vægspejlet placeret mod vinduet reflekterer meget naturligt lys. Du vil blive overrasket, hvis rummet bliver lysere. Du kan også indstille spejlet sådan, at det "fanger" lysstrålen og leder det mod det mørkeste sted i rummet. Vær opmærksom på, hvad der reflekteres i glasset - billedet bør ikke være for overfyldt til, at begivenheden ser harmonisk ud. Korrekt placeret store spejle af dagen vil fungere som en lampe.

Tip: Når du placerer spejlet, skal du være opmærksom på, hvad der reflekteres i overfladen. Et par opstillede spejle med interessante former erstatter andre dekorationer og giver en helt ny kvalitet til indretningen. Køb spejle, hvis design vil være moderigtigt i årevis. Tip: Vær ikke bange for spejle i dekorative rammer, selvom der er lidt plads. Spejle får rummet til at fremstå større og dybere. Sølvspejle gør det enkle interiør mere moderne, endda futuristisk.

Hvor skal spejlet hænges?

Spejlet er en af ​​de dekorationer, der kan integreres i arrangementet af hvert værelse. Hvis du vil byde gæster velkommen fra dit dørtrin, så sæt dem i gangen. At hænge på en længere væg vil visuelt udvide den. I korridoren er det også værd at sætte skoskabe med spejle. Store Speil - tjek mobler24 tilbuddet ud!

stuen eller soveværelset vil et godt spejl være en god løsning med udgangspunkt i en væg, der giver dig mulighed for at se "fra top til tå". Placer et dekorativt spejl over sengegavlen, såsom et spejlsol. Et klædeskab med spejl er et godt alternativ. Du finder et bredt udvalg af skydedørs garderobespejle HER.

Spejl til dårligt - dette rum kan ikke undvære et spejl. Her spiller den rigtige belysning nøglerollen. Læg mærke til, hvordan lyset reflekterer glasset. Hvis badeværelset er meget lille, så overvej at placere et lille spejl på hylden i en interessant ramme. Store runde spejle kan fuldstændig ændre dit badeværelse. Årets resultater viser tydeligt, at spejle med lys omkring sig er Nordens favoritspejle. Hollywood afspejler denne tumult hos mange nordmænd. Mirror Til Gang - find den perfekte model med mobler24!

Hvilken spejlform skal jeg vælge?

Nøglen er at finde de rigtige proportioner. Mål omhyggeligt selve spejlet og den væg, du vil placere på. Rammen kan referere til møblerne i rummet eller skille sig ud mod det. Det rektangulære spejl er en tidløs klassiker. For at se lidt mere original ud, kan du vælge modellen "oversize" og i stedet for at hænge dem, skal du bare læne dig op ad væggen. Stort spejl - en fantastisk effekt. Rektangulære og firkantede spejle i en minimalistisk ramme passer perfekt ind i en moderne lejlighed. En interessant måde at diversificere det minimalistiske interiør er omkring spejle eller ovale spejle. De står i kraftig kontrast til møblernes skarpe kanter og lidt "blødere" asketiske indretning. Runde spejle er også et eksempel, der understøtter afhandlingen om, hvordan små detaljer fuldstændig ændrer indretningen af ​​et enkelt værelse.

Modeller af denne form anbefales som supplement til vaskeglas, f.eks. LUNA, som du kan finde HER. Toiletbord med spejl hører til de absolutte klassikere. Spejlet modelleret efter den berømte designers design er en anden interessant idé til interiøret med en klo. Der er lige nu spejlsol på det tidspunkt, men i indretningsmagasiner finder du mange andre interessante forslag. Sådan et lille spejl på væggen er der en bagatel, der kan ændre dit hjem fuldstændig. Hvis du planlægger at bruge det dekorerede spejl i et moderne arrangement, så prøv at få en mere neutral kopi af spejlet med træramme. Træ passer godt til forskellige stilarter. Aged kan bruges til at dekorere rummet med et strejf af shabby chic, det er en lys farve - til arrangementer i skandinavisk stil. I sidste ende, forslaget til dem, der bekymrer sig om funktionalitet mest - spejlfri ramme. De reflekterer meget lys, og du kan arrangere dem, så de næsten er usynlige.

Sådan vasker du spejle

Beskyt spejlet mod fugt. Vand kan beskadige bunden af ​​spejlet. Specielle spejle sælges til ophængning på badeværelset. Brug ikke stærke rengøringsmidler. De kan beskadige glasruden og efterlade slørede mærker på den. Et spejl uden streger? Brug naturlige metoder. Brug vand tilsat eddike og tør spejlet tørt med en krøllet avis.

Hvad er spejle lavet af

Moderne spejle består af floatglas, som regel dækket med et lag sølv og beskyttende maling. Processen med at lave spejle har dog gennemgået mange ændringer. Før et par århundreder blev der påført passende amalgam, altså metallegeringer, hvis grundingrediens var kviksølv. Det blev første gang brugt i det 16. århundrede i Venedig. Amalgamansøgningsprocessen var dog op til 24 timer. I øjeblikket varer det kun et par minutter, hvorefter en helt flad og gennemsigtig glasrude udsættes for mange processer, såsom vask, skrubning, spild, tørring, påføring af maling, derefter brænding, påføring af næste lag maling, tørring og rengøring. metalrester. Sølv er allerede ved at blive erstattet af krom eller andre midler, der giver tilfredsstillende resultater.

Sådan hænger du et tungt spejl

Før du borer et hul i væggen, skal du først kontrollere, at der ikke er vandforsyning eller gasrør eller elektriske ledninger på det valgte sted. Specielle elektroniske detektorer er tilgængelige til at bestemme forløbet af skjulte rør eller rørledninger. Hvis det er nødvendigt at bore i fliser på badeværelset eller toilettet, skal hullet markeres på malertapestrimlen.

Remmen forhindrer boret i at glide ud. Du kan bruge svejsninger mellem fliser som referencelinjer, eller bruge et vaterpas. Sørg for, at positionen af ​​det andet hul er justeret vandret med det første. Lev langsomt uden at bruge slagfunktionen. Sørg for, at hullet er dybt nok, så stiften er helt skjult i væggen bag pladen. På den måde er det muligt at undgå, at fliserne revner, når de skrues i. At fastgøre så meget af alle elementer i en linje som muligt er fordelagtigt af æstetiske årsager.

Letvægtsbadeværelsesspejle er nemmest at fastgøre til spejlophæng, dekorative beslag eller aluminiumsprofiler. Brug ikke silikone, da det kan indeholde sure stoffer, der angriber spejlbelægningen.

pixel