Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Bogreol

( antal produkter: 30 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Forbedre børneværelset - bogreol børn

Bogreol til et ungdomsværelse er en stor udfordring for møbeldesignere. De kan ikke fylde for meget til, at barnet har plads til at lege, samtidig med at de beholder så mange værdifulde skatte af vores børn som muligt. Du kan opbevare bøger, cd'er og endda lydudstyr i dem - takket være dette vil barnet altid have alle de vigtigste ting lige ved hånden. Selly Home tilbyder mange produkter fra kategorien stativer til et børneværelse og en teenager. De er også funktionelle, originale og elegante. Bogreol børneværelse er et emne om floden, vi kunne skrive om fordelene ved at have dette møbel i et barlokale.

Der er intet barn, der ønsker at bo i et smagløst indrettet værelse. Det indre af hans helligdom skal have en karakter og stil, der ligner et barns temperament, så han vil trives i sit lille kongerige og mere villigt lave sine lektier, lege med venner og hvile sig. Derfor er vores møbler kendetegnet ved et unikt design, der vil glæde ethvert barn og enhver teenager. Ungdomsholdere blev lavet af møbelplader, herunder i farven af ​​eg, træ eller grå nuancer beriget med farverige accenter, takket være hvilke det indre af rummet kan ændres ved hjælp af forskellige tilbehør i mange farver. Det er værd at nævne, at møblerne var lavet af materialer af høj kvalitet. Udover møbler i ungdomsværelset er kommoder, teenagegarderobeskabe og sofaer, som er endnu et funktionelt rum til opbevaring af tøj, bøger og legetøj. Møblerne er blevet farvekoordineret, så hver kunde kan skabe deres egne, perfekte sæt ud fra dem.

Værelse på loftet? Lav reol

Når vi organiserer møblerne på loftet, indser vi hurtigt, at et sådant værelse kræver omhyggelig indkøb. Lille bogreol er næsten et must-have for forældre, der ønsker, at deres barn skal lære organisering og orden fra en tidlig alder. I den smalle bogreol vil barnet kunne adskille legetøjet. Vi garanterer, at denne type møbler hjælper dig med at holde orden. Vent ikke, find din lave drømmereol i vores netbutik.

Hvordan tilpasser man bogreolens farver til interiøret? Bogreol inspiration

For et godt bogreoldesign er farverne på møblerne selvfølgelig lavet. Introduktionen af ​​et par komplementære farver vil diversificere og gøre interiøret mere dynamisk. Men hvis de bruges i lige store mængder, kan der også opstå spændinger. Lad en af ​​dem dominere rummet i et forhold på mindst 3 til 1 eller brug en neutral, f.eks. grå eller hvid baggrund. Reol eg er det mest almindelige valg af en simpel grund - træets farver fungerer godt sammen med enhver anden farve. Derudover kan den indrettes perfekt i et klassisk, men moderne børneværelse. Hvid bogreol er en anden ofte valgt farve. Den tilpasser sig miljøet og de tidligere nævnte trælaster. I modsætning til udseendet kan en sort bogreol se lige så godt ud på et barneværelse som i en lys nuance.

pixel