Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Barnesenge og juniorsenge

( antal produkter: 132 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Soveoverflade [cm]
Filter: farve
Pris
-

Er du i tvivl om hvilken seng der anbefales til børn?


Vil du det bedste for dit barn? Vælg en barneseng, der primært er behagelig og sikker, men også en, der vil være attraktiv for dit barn. Utrolige sengetilbud. Meget god og tilrådelig er tre senge, gerne med skuffer under eller linnedbeholder. Hvad skal man foreslå, når man køber en seng til et barn? Her er de tre vigtigste punkter at være opmærksom på:
• sengestørrelser- bedst at tage børn med til vores butik, når du vælger at lade barnet ligge på en seng med hænderne over hovedet - falder det, og barriererne ikke begrænser dets bevægelser, er sengen god; Men pas på, for barnet vokser hurtigt - uden frygt, så du kan købe en lidt større eller justerbar Seng. Standard muligheden er en enkeltseng, størrelse 90x200 cm. På trods af den lille størrelse er de meget funktionelle - ofte udstyret med skuffer under sengen.
• Beskyttelseselementerne - er en vigtig sideafisoleringsbarrierer, der giver en masse sikkerhed, for eksempel når sovende babyer ofte vrider sig fra side til side, hvilket kan føre til at falde ud af sengen;
• Sengemadras - En god Seng består også i at vælge den rigtige madras. Korrekt tilpasset sengens dimensioner, fleksibel og praktisk til at danne et solidt fundament for udviklingen af ​​rygsøjlen; bør ikke være for blød, - den mest anbefalede er madras Bed tredobbelt sammensætning af kokos-skum-kokos.

Hvilken seng er bedst til et barn?


Vores store sengetilbud giver dig mulighed for at finde din drømmemodel. Leder du efter en passende seng til et barn, kan du vælge mellem traditionelle træsenge, med eller uden skuffer, i form af biler, slotte eller køjesenge. Billig Seng på tilbud, der er velegnet til børn og ikke koster meget. Nedenfor præsenterer vi vores individuelle modellers egenskaber. Barneseng online - tjek Selly Home-tilbuddet!

Træseng - Best Bed er dem lavet af massivt træ, meget holdbar og stærk model, der holder i mange år. Udseendet af en sådan seng er velegnet til både børn og unge. En ekstra barriere til beskyttelse mod at falde ud muliggør en sikker søvn for børn. I mange modeller kan denne barriere nemt skrues af, når den ikke længere er nødvendig.

Senge med en unik form - fx Wonderland seng - har en størrelse på cirka 160 x 80 cm, men også 90 x 200 cm. De kan derfor bruges af både mindre og større unger. Den oprindelige form skyldes korrekt skåret spånplade. Bunden af ​​laget er normalt lavet af et fyrretræ, hvilket øger dets styrke. Den fås i versionen til drenge og piger. Bil seng kan bruge glæde og ændre børneværelse. Dette vil give babyen mulighed for at sove i sin egen seng. Disse modeller vil appellere til de yngste børn.

Køjeseng - et barn kan bestemme køjeseng med skrivebord. Nedenfor har vi et sted at studere eller opbevare ting - hylder, skuffer. Køjesenge er en interessant løsning til udvikling af plads i et lille rum. Til to børn, der deler værelse, er BILLIG køjeseng også en god mulighed. Der kan dog være en konflikt som: "Hvem sover ovenpå". Køjesengene kan være lavet af træ eller metal. Når du vælger dem, skal du kontrollere kvaliteten af ​​håndværk og fastgørelsesanordninger. De er designet til teenagere, der ikke "går" i sengen under søvn.

Hvilken seng er sikker?


Husk, at børns seng skal have tilstrækkelig sikkerhed, især når det kommer til en køjeseng. Køb af et pengeskab garanterer en god nats søvn. En god idé er dobbelt for børn med gelænder, som efter at have nået en vis alder kan barnet fjernes. Seng med gelænder sikrer, at et lille barn ikke falder ud af det og ikke kommer til skade.
En anden sikkerhed for det lille barn er den vandtætte madrasbeskytter, som kræver lagenet. Beskytteren beskytter madrassen mod at blive våd. Dette er især en god idé for børn, der begynder at lære at sove uden ble, eller er i området på kort erfaring. Barnet føler sig godt tilpas.

pixel