Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Højskab

( antal produkter: 3 )
Filter: farve

Højskabsvaskerum det er ikke kun badeværelset

Badeværelsesstolpen er et produkt, der er ideelt som "fyld" af tomrum mellem møbler ikke kun på dit badeværelse, men også i vaskerummet. Badeværelsesstolper bruges også meget ofte i små, høje badeværelser på grund af højden og muligheden for at udvikle et lille rum. Meget ofte er det optimale sted for en saunabar et hjørne, hvor intet andet kan passe. Højskabe til vasketøj vil tjene dig som opbevaring til pulver, skyllevæske.
Søjlen er ikke kun et funktionelt og funktionelt produkt, men også et interessant og originalt element i badeværelsesindretningen. I de senere år fås badeartikler i forskellige stilistiske, størrelses- og farvevarianter. Stænger i rød og sort er meget moderigtigt, hvilket giver liv til interiøret, giver det et elegant look og passer perfekt til krombehandlingselementerne.

Højskabe til badeværelser er fundamentet

Badeværelsesstang er et af de basisprodukter, der bør være på dit badeværelse. En postkasse på badeværelset er et dekorativt element i moderne rum. Bag valget af et produkt som et badeværelsesskab taler baren for både funktionelle og æstetiske arrangementer. Badeværelsesindsatsen kommer i mange varianter, som giver dig mulighed for at vælge den bedste version tilpasset dine præferencer. Det omfattende udvalg af vores butik hjælper dig med at vælge det perfekte produkt til dit badeværelse.
Et moderne badeværelse bliver i stigende grad brugt som et selvstændigt skab. Brugerne tilføjer gerne en badestolpe, der hænger i en minimalistisk udgave på badeværelset. Badeværelsesmøbler, herunder stående badeværelsesstænger, er lavet af materialer, der er modstandsdygtige over for fugt, så deres overflade ikke bøjes og ikke deformeres under påvirkning af fugt, selvom badeværelset bruges ofte.

Højskabsbadeværelse i mobler24 tilbuddet

Søjlerne er funktionsskabe beregnet til brug i badeværelser. Takket være deres langsgående form kan du passe dem ind i mellemrummet mellem væggen og vasken eller et andet trangt sted. Sådanne møbler har ofte en betydelig højde, takket være, at de skaber et stort rum til opbevaring af genstande, mens de ikke optager meget plads på gulvet - derfor fungerer det perfekt i rum af lille størrelse.
Stolperne fås i mange udformninger - du kan vælge et enkelt skab med låge, en model udstyret med skuffer, åbne hylder og endda et glasdisplay. Rigdommen af ​​mønstre og farver gør, at stolperne passer perfekt til farverne på væggene og andre udstyrselementer. Selly Home ved, hvor vigtigt det er at bruge et godt badeværelse, og derfor har de udarbejdet en lang række af denne type møbler.

Vaskemaskine i højskab? Jo da!

Du kan vælge mellem en bred vifte af søjler, der vil diversificere dit badeværelse og give det en elegant og original karakter. Hvide Aria- eller Ibiza-indsatser passer perfekt til minimalistisk interiør. En 30 cm badestang vil fungere i moderne indretningsklimaer. Fordelen ved denne type udstyr er en høj ydelsesstandard. Højskabsbadeværelse hvid højglans er en garanti for moderne design på dit badeværelse. Tag dem i betragtning, hvis du tilhører elskere af økonomisk og stilfuldt interiør.

Badeværelse højskab og praktisk anvendelse

Brooklyn saunabar hører til de møbler, der vil dekorere og fungere i dit badeværelse. Den kommer også i hvid, velegnet til enhver begivenhed brugt, og det rummelige interiør har plads til kosmetik, håndklæder, rengøringsmidler og rengøringsmidler. Produktets matte overflade er nem at rengøre. I sættet finder du udover møblerne holdere og to vægbeslag. Badeværelsesstolpen på 40 cm er nem at montere, har en stille hus-funktion og fås i en elegant hvid farve. Spånpladen sikrer holdbarhed og holdbarhed i brug.

Badeværelsesskab højskab i en moderne og klassisk udgave

Selv de mest krævende kunder vil finde produkter skræddersyet til deres præferencer hos mobler24. Hvis du værdsætter en tidløs klassiker, vil romantiske og retro lave skabe være det bedste valg for dig. Hvid og moderigtig wenge vil give dit værelse et elegant look og æstetik af klassikere og vintage. Produktet er lavet af lakeret træ, hvilket gør at det skiller sig ud med holdbarhed og modstandsdygtighed over for fugt. Møblerne passer perfekt til de fleste møbler og badeværelsesudstyr. For fans af modernitet har vi tildelt høje hylder, takket være hvilke du vil kontrollere ordren på dit badeværelse. Industrielt design harmonerer bedst med loftstilen. I åbne hylder kan du nemt finde din yndlingsparfume og boligtekstiler.

Højskabsbadeværelse til salg - billigt og pålideligt i vores netbutik

Det moderne design af vores produkter er kendetegnet ved Lena badeværelsesskabe. Stolpen var lavet af en lamineret plade i rød med højglans. Skabet har praktiske og elegante metalgreb beklædt med et lag krom, som gør det modstandsdygtigt over for korrosion. Takket være det støjsvage lukkesystem fungerer døren lydløst. Udvalget indeholder også indlæg i en anden farve. Indsatsen passer perfekt til andre møbler, den er moderne og ergonomisk. Energirød vil give dit badeværelse en unik atmosfære.

pixel