Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Design lænestol - moderne lænestol

( antal produkter: 28 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Lænestole til stuen - en gennemprøvet måde at slappe af på


Denne gang handler det igen om, hvad (i hvert fald) de fleste af os elsker, hvilket er en nem måde at slappe af på. Hovedrollen bliver komfortable lænestole til stuen, som sammen med sofaen og hjørnet vil være et perfekt sæt til afslapning i dit hjem. Selvom du tilhører en gruppe mennesker, der foretrækker aktiv hvile, har du nogle gange brug for et øjeblik til at få vejret, ikke? Og det sker, at møblerne er uvurderlige i sådanne situationer ...
Forestil dig - efter en travl dag kommer du endelig hjem. Et hurtigt brusebad, noget at spise og endelig kan du fordybe dig i din yndlingslænestol med en ny bog- eller tv-fjernbetjening i hånden (personligt opfordrer vi dig til den første mulighed, men selvfølgelig den der foretrækker det). For os er det absolut et af de bedste scenarier for en aften derhjemme, og vi har det mærkelige indtryk, at vi ikke er alene i denne sag ... Og igen - tænd for fantasien og begræns dig ikke til den resulterende destination , for det er ikke deres eneste rolle, der i hjemmet indendørs kan udfyldes. Moderne lænestol til dit liv!

Billige lænestole til stuen, men placeret i soveværelset?


Hvorfor ikke, her kan de også have mere end én funktion. Frem for alt vil deres vigtigste rolle i dette rum dog være at understrege den hyggelige karakter og atmosfære for behagelig afslapning i hjemmet. Design af lænestole? Den vil være perfekt til efterårs- og vinteraftener med en god bog. En elegant læderlænestol med filigranmål? Ledsaget af et smagfuldt toiletbord vil det skabe det perfekte sted for daglig pleje og makeup. En ting er sikker - uanset hvor dette møbel kommer ind, er effekten af ​​effektiv hvile garanteret.

Moderne lænestole - lær de nyeste trends


Tro dog ikke, at dette afslutter lænestolsrepertoiret - i vores tilbud venter dig som sædvanligt en stor portion forskellighed. Så hvad har vi ellers forberedt til dig - design af lænestole? Ikke den første sæson, flere og flere følgere får sæder dækket af plysstof, og derfor kan du også stole på dem her. Fløjl, fløjl, velour eller inspireret af dem og stiliseret polstring vil være dristigere i udstillingslokaler. Vi indrømmer - vi kan ikke gå forbi dem ligegyldigt. Næppe noget materiale er karakteriseret ved en sådan ynde og dybde som i deres tilfælde. Og selvfølgelig er det svært at modstå denne usædvanligt bløde effekt.
Hvad med læderlænestole? Vi er sikre på, at det tilbud, der i øjeblikket er tilgængeligt på markedet, vil overraske dig ret stærkt i dette emne. For det er ikke kun lænestole af Chesterfield-typen, der er karakteristiske for engelsk og kolonistil, men også mange eksempler på mere uformelle designs, der passer perfekt ind i interiører indrettet i vintage eller eklektisk stil. Tilhængere af økologiske standarder kan sove roligt - det er ikke kun møbler lavet af naturligt læder, men også mange modeller lavet af øko-læder. I denne type polstring kan du også stole på moderne lænestole, som ofte indeholder elementer af metal eller stål i kromfinish. Uanset hvad er dette et forslag, der også vil være fantastisk i indretningen af ​​moderne kontorer eller andre kommercielle og servicesteder.

Komfortabel læderlænestol er ikke alt ...


En læderlænestol i læder er en velkommen funktion, men at vælge den perfekte model er ikke enden på de ændringer, der er forbundet med den. Hvorfor? For det er bestemt et møbel, der ikke føles godt i ensomheden, og det handler slet ikke om vores tilstedeværelse, men om andre indretningselementer, der vil udgøre den bedst egnede virksomhed til det. Hvor skal vi starte?
Tv-skabe til stuen eller kommoden vil ikke have noget at sige her, men loungemøbler er en helt anden sag. Selve lænestolen er trods alt alt for lille til at dække alle vores behov. Medmindre du beslutter dig for en model med justerbar ryg- og fodstøtte, der giver dig mulighed for at slappe af i flere positioner. Her er borde til stuen også vigtige. Når du bruger lænestolen, er det værd at have mindst en lille top, som du kan stille en kop kaffe fra dig (i aften- eller weekendversionen, selvfølgelig kun for voksne - et glas med din yndlingsmerlot). Hvis lænestolen er placeret i nærheden af ​​en lille sofa, vil en bænk eller et sofabord være tilstrækkeligt. Men hvis vi har et stort område og et stort hjørne, kan det vise sig, at et ekstra hjælpebord, placeret lige ved siden af ​​stolen, vil blive indikeret.

pixel