Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Entre garderobe

( antal produkter: 1 )

Garderobe entre

Garderobeskabe og haller er det første, vi ser, når vi krydser tærsklen til vores hus, og derfor er korrekt placering af dette rum så vigtigt. Gangen er et udstillingsvindue for vores lejlighed, jo sværere er det for enheden, at det normalt er et mørkt og smalt rum, og en funktionel garderobe giver os mulighed for at kontrollere skrald og beskytte mod grimt kaos. Garderobeskabe og haller kan nemt indrettes takket være møbler, blandt andet finder vi garderobeskabe i forskellige størrelser, praktiske paneler og bøjler, samt spejle, der optisk forstørrer rummet, hvilket er særligt vigtigt i små eller smalle rum. Garderobegang - tjek Selly Home-tilbuddet ud!

Garderobe i gang - hvordan arrangeres?

Hvordan indretter man en hal på en funktionel måde? Hvis vi er ejere af en lang, smal og mørk gang, skal du arrangere dette værelse, husk ikke kun den korrekte belysning, men også møbler i lyse farver, der visuelt forstørrer rummet. Indbyggede garderobeskabe tilgængelige i vores saloner: Stella, Grøn og Primo er lavet af materialer med lyse farver som eg sonoma eller norsk fyr, lyser interiøret op og giver dem en original karakter. Interiørgarderobe - find den perfekte model med Selly Home!

Garderobe til gåture med bøjler

Praktiske paneler og bøjler, der er indbygget i garderobesættene, gør, at du nemt kan holde styr på tøj og småting som nøgler eller småmønter. De heldige, der ejer større rum, har nemt råd til det udtryksfulde kejserlige sæt i en smuk, mørklødet nuance eller den klassiske P-16 stående pendel lavet af bøg og malet sort. Hvilke møbler skal jeg vælge til garderoben?

Entregarderobe - kombineret eller enkel?

I moderne lejligheder har vi oftere råd til garderobeskabe og foyerer forbundet med hinanden, takket være at vi hver dag får ekstra plads til opbevaring af tøj og ubrugte varer. Men for at holde dem i orden, lad os også tage os af det rigtige udstyr til at holde det i orden.

Garderobeløsninger i entreen

En gang er normalt et lille rum, der kræver særlig opmærksomhed, når man planlægger et arrangement. Vi tilbyder små og store garderobeskabe med praktisk indretning designet til daglig brug, tilpasset alle typer interiør. Udstyret med bøjler, stænger og hylder til opbevaring af overtøj. Hylder kan bruges til at opbevare sko. Diskrete detaljer i form af krom eller håndtag får garderoben til at se attraktiv ud og dekorerer hallens indre. Det er vigtigt for os, at garderoben vil tjene dig bedst, derfor bruger vi hængsler, guider og fastgørelseshylder lavet af materialer af højeste kvalitet. Til produktion af garderobeskabe bruger vi højkvalitets laminatplader med strukturer, der ligner naturligt træ og lakeret i mange farver. I din butik vil du matche den garderobe, som passer bedst til dine behov – den vil ikke kun opbevare forskelligt tøj, men også nyde udseendet.

Garderobeløsning én gang – en løsning til dig

Møbler til hallen er en rigtig udfordring, især for producenter, fordi der er et værelse i hele lejligheden, som egentlig er det sværeste at indrette. Problemer med indretningen af ​​hallen opstår ofte på grund af den lille størrelse af interiøret og dårligt dagslys. Derudover spiller hallen en meget vigtig rolle - det er dette lille rum, der først hilser vores gæster velkommen og er ansvarlig for det første indtryk, samt et sted, hvor vi nemt kan gemme mange praktiske pyntegenstande, tøj og sko. Derfor er det godt at matche møblerne til gangen, for at glæde både med dets æstetik og funktionalitet. Gangen er på grund af dens specifikke størrelse, som normalt er ret lille, samt på grund af dens udformning som en korridor, et vanskeligt sted at forsyne.

Garderobeløsninger entre

Når du leder efter de perfekte møbler til gangen, er det værd at være opmærksom på nogle vigtige elementer, der hjælper med at arrangere dette interiør lettere og hurtigere. Først og fremmest skal møbler til hallen være funktionelle - det betyder, at i små skabe, som vil spare så meget plads, kan vi nemt arrangere mange genstande i forskellige størrelser. Et af grundmøblerne er skoskabe, for det er takket være dem, at du kan undgå rod og den grimme udsigt til sko spredt på gulvet og bøjlerne. Hvis rummet er smalt og aflangt, så vælg et lavt skoskab med to eller tre hylder gemt bag døren. Takket være dette får vi den nødvendige lagerplads uden at skulle fylde meget.

Indgangsopbevaring - en interessant løsning

En meget interessant løsning ville også være skoskabe med et sæde i stedet for den øverste disk. Denne idé er især dedikeret til børn og ældre, selvom de faktisk finder deres elskere i hver lejlighed. Hvis det lave og brede skab ikke passer, er det værd at vælge høje og smalle møbler til gangen. Deres største fordel er, at de visuelt vil forstørre interiøret. Skabeskabe er en god løsning, for i hyldehuset gemt bag låge og skuffer kan du opbevare sko, hatte og endda hundesnore. Et spejl vil helt sikkert vise sig at være et nyttigt objekt. 

pixel