Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Kurvestole

( antal produkter: 2 )

Kurvestole i vores tilbud

Den enkle modellering på grund af rattans fleksibilitet gør, at rattanstole og andre møbler lavet af dette materiale kan gives alle slags former. Rattan kurvestole udenfor er komfortable. Derudover kan du på stolen lægge en smuk pude, blød eller flad – alt efter smag og behov. Faktisk tilbydes nogle modeller af rattanstole allerede med matchende hynder. Derudover er rattanstole lyse, så de er nemme at omarrangere, arrangere dem frit inde. Alt dette får rottestolen til at skabe et indtryk af lethed og ubegrænset frihed, de dynamiserer rummet ved at invitere dig til at sidde på dem, kroge et øjeblik eller læne dig tilbage i lang tid.

Kurvestole sælges

Havemøbler er lavet af rattanpinde. Til dette formål anvendes ekstremt fleksible tre meter stilke, som med den rette behandling bliver hårde og ekstremt modstandsdygtige. Det er ikke så mærkeligt, at rottemøbler hovedsageligt er forbundet med fleksibiliteten af ​​bølgede former, lethed og holdbarhed. Rattan borde og stole, bænke og lænestole, senge, garderobeskabe og kommoder er et godt alternativ til møbler lavet af træ. Selvom de primært blev brugt på terrasser og haver, kan de i dag findes som originale stuer, køkkener eller kontorudstyr.

Kurvestole inde i en moderne have? Jo da!

Selvom flet hovedsageligt forbindes med stole med et noget gammeldags design, er dette plastråmateriale også blevet brugt med succes til at skabe moderne havestole. Design refererer ofte til modeller lavet af glasfiber eller lakeret træ. De er kendetegnet ved fantasifulde, geometriske eller organiske former og en enkel finish. De ligner ofte mere dybe lænestole end stole. En tyk belægning af maling gør den naturlige tekstur af materialet næsten usynlig. I moderne interiør er møblerne hovedsageligt holdt i hvid, sort og grå. Du kan dog vælge mere afgørende farver. De røde, marineblå eller grønne stole, som er malet i rødt, giver et ensartet monokromatisk design.

Små kurvestole eller vævede designs til arrangementet

Havestole, hvid kurv er bedst egnet til indretning, der understreger sammenhæng med naturen.

Skandinavisk stil - hvide og naturlige materialer er grundlaget for skandinaviske arrangementer. Derfor er hvide kurvestole det perfekte valg. Fordi de er optisk lyse, forstyrrer de heller ikke intern harmoni, selv i en stor gruppe. Derudover diversificerer de i høj grad indretningen, som er en smuk fletdragt.

Marine stil - både kurvemøbler i naturlige nuancer og hvide arbejder i det maritime arrangement. Takket være dem kan du huske ferieminder hele året rundt.

Provencalsk stil - vævede møbler og tilbehør bliver i stigende grad valgt til provencalske arrangementer. Det er for eksempel træskærere, som i stedet for de klassiske skuffer får kurvene betrukket med lærred. Hvide stole er et glimrende valg til Provence-loungen. De giver ham lys og hyggelig – og det er meget vigtigt i sådan et design.

Kurvestol børn - stole lavet af rattan og technoratan
Rottemøbler er et attraktivt stykke udstyr, som har været kendt i århundreder. Rattan er naturligt, økologisk og nemt at vedligeholde – det har desværre også en holdbarhed. Det bedste eksempel på dette er sæt havemøbler lavet af rattan, konstant udsat for atmosfæriske forhold. For at nyde den uforanderlige skønhed ved havestole og terrassen er det værd at vælge møbler lavet af technoratan.

Technorattan er et organisk materiale fremstillet af højkvalitets polyethylen. Det er fuldt genanvendeligt og derfor ekstremt miljøvenligt. Det ligner også meget naturligt rattan, flettet og endda palmefibre. Takket være dette møbel kan stole lavet af teknorattan tilpasses til mange begivenheder både i ind- og udland.

Technorattan rund kurvestol - have her!
Borde og stole lavet af technoratan er lette, modstandsdygtige over for fugt og temperaturændringer, som over for sollys. Takket være dette er det de perfekte havemøbler og terrasse. Med hensyn til holdbarhed og enkel pleje er møbler lavet af teknorattan klassificeret som plastik. Men Technorattan tilbyder et meget bredere udvalg af farver og former.

Technorattau stole, såvel som andre havemøbler lavet af dette materiale, kan ligne naturlig mørkebrun rattan. Grå- og grafitvarianter er også populære. Til entusiaster af lette, mere muntre møbler anbefaler vi technorattan-stole i lysebrun eller stråfarve, der minder mere om en kurv.

Rottestolen: naturlig og farvet

Rattan er oftest forbundet med en lysebrun farve. Og faktisk er naturlig rattan brun, hvilket skyldes farvestoffet, der findes i denne røde håndflade. Takket være en sådan farve er den især populær blandt dem, der værdsætter naturlige farver, der minder om økologisk inspireret æstetik.

Selvom det normalt er forbundet med naturlighed, bliver farvet rattan mere og mere populært. Takket være brugen af ​​bejdse opnås alle nuancer af gul, grøn og brun. Ved hjælp af andre farvestoffer kan du male rattan i pastelfarver, hvilket giver en overraskende original effekt. Bejdsede rattanstole giver uendelige muligheder for arrangementer.

pixel