Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Hård og fast madras - Kokos madras

( antal produkter: 17 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Soveoverflade [cm]
Hårdhed
Filter: farve
Pris
-

Hvilken kokosmadras er bedst?

Vælg en madras med kokosfibre, så ser du, hvordan en sund og behagelig søvn føles! Kokosnød i madrassen giver den yderligere hærdning af overfladen, hvilket igen sikrer korrekt kropsposition under hvile. Hård kokosnødmadras er en garanti for god luftcirkulation. Et godt valg for pensionister, børn. Det vil give lettelse og lindre allergirelaterede problemer. Det har anti-allergiske egenskaber og beskytter perfekt mod udvikling af mider og mikroorganismer. Derudover vil kokosnødets bidrag til madrassen gøre den holdbar og forhindrer deformation. Dette er en reversibel madras. Denne innovative løsning har samlet mange fans gennem årene. Vælg den organiske gudmadras, der giver dig maksimal komfort. Kokos madrasser har sundhedsmæssige egenskaber. Billige madrasser i vores tilbud!

 

Hvordan får man hårdere kokosmadras?

Kokosnød er et naturligt, antiallergisk produkt, der begrænser væksten af ​​bakterier og mider. Det har længe været brugt som råmateriale til produktion af forskellige varer, inklusive naturligvis madrasser. Hvad gør brugen af ​​en kokosnød? Kokosmadras er ret hård, stabil og lignende - madras relevante egenskaber i lang tid brug af børn vil ikke forvride - decubitus madras - og samtidig falder prisen meget godt sammenlignet med andre produkter på markedet. Kokos madrasser til salg - Fantastisk tilbud på madrasser, check!

 

Brug for en hård madras?

Kokosmåtten bruges som et lag i en madras. Kokosnødmadras findes i forskellige varianter, afhængigt af hvilke materialer madrassen var lavet af. Det er hovedsageligt fra disse ingredienser, at prisen for en kokosnødmadrasmåtte afhænger. Således kan prisen på kokosmadrasser få for lidt penge, men vi kan også vælge en for ganske store mængder. Ud over kokosnødet finder vi i madrassen meget elastisk skum, latex, lommefjedre. Kokosfibrens egenskaber får dem til at passere gennem luften meget, hvilket resulterer i meget god luftventilation. Madras til ømme rigge, der positivt påvirker brugernes helbred. Interessante madrasser tilbyder til soveværelset.


Hvis du er på udkig efter Bed madras til sengen, hvilket primært vil være vanskeligt, skal du især være opmærksom på kokosmadrasser - et meget godt valg for enhver, der vil sove på en hårdere overflade, og med et ekstra lag med latexmadrasser eller ansigt høje krav. Vil du købe en madras til en lav pris? Velkommen. Der er masser af madrasstørrelser tilgængelige hos os.

pixel