Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Senge med opbevaring - skuffer under sengen

( antal produkter: 86 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Soveoverflade [cm]
Filter: farve
Pris
-

Senge med opbevaringsplads

I en lille lejlighed tæller hver tomme, og hvert andet møbel. Pladsen skal tilrettelægges med den største omhu. Når du planlægger, har du brug for plads til små genstande og genstande. Forældre, hvad er ofte besluttet på barneseng med opbevaring, der giver dig mulighed for at organisere deres børns legetøj. Seng med opbevaring til salg - Tjek Selly Home-tilbuddet ud!
Sovesofaerne fra smart storage er lavet til denne type interiør. Uanset om det er en teenageseng eller en sammenfoldelig sovesofa, som sparer plads.

Du kan finde Retro seng HER

Dobbeltseng med opbevaring

vil vise sig til ægteskabet soveværelse. Hvis du har råd, selv i et lille værelse, er det muligt at købe seng, bord eller bord.
De mest almindelige er opbevaring under sengen, som har polstrede sovesofaer eller luksuriøse kontinentale modeller. Når du køber en seng med opbevaring under, er det værd at gøre det rigtige sted at åbne kassen. Det er også muligt at købe en seng. En beholder til sengetøj er det bedste valg til et lille soveværelse. Møblerne har så to funktioner - de nødvendige ting.

Du kan finde Ergo seng HER


Tak for løsningen, som er en fold-out sofa, seng og bord, sengeborde. Det er bedre at placere rummet korrekt i soveværelset ved hjælp af et stort klædeskab.
Altså en seng med et lille værelse, et studie, på et børne- eller teenagerværelse. I modsætning til en moderne kontinentalseng eller et sted på en træramme.

pixel