Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Smart seng - Tjek vores sammenklappelige seng

( antal produkter: 64 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Soveoverflade [cm]
Filter: farve
Pris
-

Hvordan bygger man seng på væggen?

Du behøver ikke ændre din drøm om Smart Bed! En meget praktisk løsning dedikeret til små, uopdagede interiører. Sengen er i den nærmeste fremtid og oplever en rekognoscering af sin popularitet. På grund af deres funktionalitet vil de halve hylder være en ideel løsning.

Deres moderne design, som er et ideelt sted at bo og regenerere.

Du kan finde lodret Concept pro Cabinet Bed HER

Er en seng til at hænge på væggen løsningen for dig?

Det er værd at overveje tilbuddet om Bed On The Wall, fordi det er et symbol på nutidens fashionable minimalisme. Gode ​​og praktiske løsninger til lejligheder vægtes højt, så det er bestemt værd at sætte sig ind i tilbuddet på hjemmesiden.

Sammenklappelig seng som løsning til små rum.

Der er intet i dem tilfældigt, derfor betragtes halvbeskyttet ofte som det bedste valg. Hvad skal vi kigge efter, når vi leder efter dette møbel? Frem for alt for producenter. På stedet finder du en semi-beskyttet fabrik, der er meget velformet.

Det er bestemt værd at vælge Bed In The Wall i en situation, hvis du vil være i tilfælde af en stue. Sådanne lejligheder er domineret af et lille køkken. Hvis du ikke har et separat soveværelse, er det svært at modtage et værelse.

Cabinet Bed er en løsning, der eliminerer dette problem, fordi vi har en klapseng til at sove. Modellerne er tilgængelige på hjemmesiden. Når du gennemser produkterne på siden, er det værd at betale inspiration. Er små værelser den eneste situation, du kunne være interesseret i? Skabsseng Billig Concept Pro i Selly Home - tjek!

Du kan finde vandret Concept pro Cabinet Bed HER

Bed In Wall eller en løsning til gæster

Selvfølgelig ikke! Bed and breakfast-værelset er et godt sted at bo i lang tid. Sådan et halvt hus kan stå i et rum, der ikke bliver brugt på en særlig måde. Vaske- eller omklædningsrum er også et godt sted. Mange forældre beslutter sig for at være halvt i læ i deres soveværelse, hvis de har nok forældre, men ikke i samme seng.

Tilbuddet Bed Mounted On The Wall præsenteret på hjemmesiden opdateres løbende med de nyeste løsninger og modeller, og vurderer derfor den bedste version som værd at tjekke ud. Selvfølgelig kan nogle modeller ikke vælges til glans. Det er dog yderst vigtigt, at de enkelte modeller har en anderledes hyldelayout. Derudover byder tilbuddet på enkelt- eller dobbeltsenge.

Foldeseng plus madras?

Når man leder efter et komfortabelt halvtelt, er det også muligt at interessere sig for butikkens tilbud. På siden af ​​hver model finder vi matchede madrasser. Selvfølgelig er halve hylder en god løsning til et børneværelse, hvor der bor flere børn. I et lille rum kan vi lave et sted at sove, men frem for alt et sted at lege, hvilket er det vigtigste for børn. Det kan ikke skjules, og det er også vigtigt at være opmærksom på forskellen.

pixel