Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Retro interiør

( antal produkter: 25 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Retro interiør

Retrostilen er kendetegnet ved en fuld, udtryksfuld palet af farver. Mørke farver på regnbuen ser godt ud i klassen grå. Retro giver dig mulighed for at skabe en unik, sentimental atmosfære. Supplementer, der går hånd i hånd med hele interiøret, er accenter af velour, plys og vinyl. Retrostilen har sin egen unikke charme. Familiesouvenirs eller gamle møbler kombineret med nye elementer afspejler den ægte retrokarakter. Penetration og fyldning med to virkeligheder gør det muligt for en sentimental rejse i tiden. Hele arrangementet skaber en original sammenhæng, takket være hvilken vores interiør får en fantastisk karakter. Lad dig inspirere af fortiden og indret plads, så du kan blive forelsket i den igen. Stueindretning vil imponere alle gæster. Retro definition er ikke farligt. Retromøbler - find den perfekte model med mobler24!
Interiøret i retrostil-stuen er hyggeligt, varmt og familievenligt. Her er alle detaljer af stor betydning! Uanset hvor du kigger, ser du varer fra tidligere år. 50'er møbler. Stuen er en oase af fred, derfor bør der ikke være en behagelig fritidssuite i den.

Ved du, hvilke møbler du skal vælge i en stue i retrostil?

De skal helt sikkert være møbler med en sjæl, dygtigt udvalgt og kombineret med moderne elementer. En sådan sammenstilling vil få os til at opnå den tilsigtede effekt af interiøret, der er modelleret efter mange år med en tidligere tid. Retro antikke skænke passer perfekt til den moderne dyne i en intens farve. Kontrasterende blandinger af farver og materialer giver en stærk, karakteristisk atmosfære til interiøret. Husk at salonen er et sted skabt til dig og dine kære! Billig interiør til hjemmet med unikt design! Retro Style - tjek mobler24 tilbuddet ud!

Retro design - hvordan dekorerer man stuen?

Retromøbler skal tiltrække øjet og danne hovedudsmykningen i rummet - normalt er et gammelt eller stiliseret møbel nok til at give interiøret en atmosfære fra gamle tider. Der er ingen tvivl om vaghed og middelmådighed – retromøbler skal være lavet af materialer som træ, læder, messing eller glas samt plastik af høj kvalitet. I vores tilbud har vi en masse møbler til interiør i retrostil. inklusiv reto bord, retro stole, retro hylde, retro stue eller retro sofabord, der hjælper dig med at dekorere indretningen af ​​din lejlighed, som du ønsker!

pixel