Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Seng Tilbud - Design soveværelse

( antal produkter: 169 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Soveoverflade [cm]
Filter: farve
Pris
-

Du spekulerer på, hvilken seng der anbefales?


Sengen er et af de vigtigste møbler i huset. Vi bruger sengen meget ofte og rigtig meget. Derfor er det vigtigt at bruge tid nok på at vælge den rigtige seng. Du skal være opmærksom på dimensionerne, materialet, stellet og selvfølgelig madrassen. Stilen, som den blev lavet i, er også vigtig. Det er også bedst at vælge den praktiske mulighed, som er seng med opbevaring. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde en seng, der passer til dig. Vores brede sengetilbud giver dig mulighed for at finde din drømmemodel.

Målet med sengen - køb en seng i mange år


Sengene fås i flere forskellige størrelser. Lad os starte med disse enkle, med et almindeligt soveområde på sengen 120x200. Når det kommer til dobbeltseng eller såkaldte ægtesenge, er dem med en størrelse på 160x200 cm, king size sengen, de mest populære. Hvis du ikke er begrænset af det smalle rum og tilhører folk, der "går" om natten - så vent ikke og vælg en stor seng. Hvis du har begrænset plads i soveværelset - en god idé ville være en enkeltseng - normalt med et soveområde på 90x200 cm. Trods deres lille størrelse er de meget funktionelle – ofte udstyret med en skuffe under sengen. Hører du til høje mennesker? Seng 200x200 vil være behagelig for personer med en maksimal højde på 180 cm. Har du brug for en endnu større seng, kan du her finde den bedste seng lavet på specialbestilling.

Ny seng til dit soveværelse skal være lavet af materialer af højeste kvalitet.
Holdbarhed og udholdenhed afhænger af materialets kvalitet. Bedste seng er selvfølgelig lavet af træ. Du kan finde dem her. Eg anbefales især (eg er kendt som et træ, der er meget modstandsdygtigt over for skader), bøg og fyr. Sidstnævnte vil være godt for allergikere. Ikke alle ved, at de har elektrostatiske egenskaber, der hæmmer støvets rotation i det rum, de befinder sig i. Du kan også købe en seng lavet af MDF. Er pladen af ​​god kvalitet, kan sengen også være holdbar og billig. Mange vælger polstrede senge, hvis stel er beklædt med naturlæder, kunstlæder eller stof. Vi kan prale af et stort udvalg af polstrede senge. Du kan sagtens købe en seng med sengegavl i sættet.

I dag fås sengene i alle farver i butikkerne. Hvad vi vælger vil afhænge af den stil, der skal være i vores soveværelse. Til et interiør i kolonistil vil en tung seng i mørk farve være ideel, mens et retro-stilet soveværelse passer godt til et vintageformet møbel med en rigt dekoreret ramme, f.eks. valentine seng. Skandinavisk, minimalistisk eller japansk interiør vil være ideelt til små, lave senge uden sengegavle. Den mest almindelige type er kontinentalseng. Hvis du kan lide nyheder, vil du sikkert være interesseret i vores tilbud på Skabssenge [link] som normalt kaldes seng i skabe. Men hvis du drager fordel af børneværelset - så tjek det unikke skrivebord med skrivebord til værelsesejere med begrænset plads. Du finder dem i kategorien seng med skrivebord. Køber du et sæt - betaler du mindre, og du behøver ikke spilde værdifuld tid på at finde et matchende skrivebord. Er du i tvivl om, hvordan du får din baby til at sove? Til de mindste, der sover, foreslår vi en unik bilseng - en model, der vil give dit barn lyst til kun at sove i sin egen seng. Den store fordel er, at hele sættet indeholder en skummadras gratis! At finde en seng til drengeværelset er ikke et problem - i Selly Home har vi mange modeller dedikeret til de yngste mænd. Der vil også være mange designs, der falder i små prinsessers smag. Bestil den valgte model - med et ballerinamønster, en killing eller en enhjørning og voila! Baby sover i egen seng. Offer Bed - Find den perfekte model fra Selly Home.

Madras seng - et nøgleproblem


Der findes forskellige typer madrasser på markedet: fjeder (bonell type), lomme, latex, elastik, termoelastisk og futonskum. God seng er også af ordentlig madras. Bonelmadrasser hører fremtiden til. I øjeblikket er de mest anbefalede lavet af latex, termoelastisk skum eller futons. Lige bag dem er madrasser lavet af højelastisk skum og latex. Vil du eje den bedste seng i verden? Start med at finde den perfekte madras.

Sengebund med ben - vælg rigtigt


Ikke alle ved, at komforten i vores søvn er stærkt påvirket, ikke kun af madrassen, men også den ramme, den hviler på. Du kan finde komplette sæt i alle størrelser. Den mest foretrukne er sengebund 120 cm. Den billigste løsning er at fylde rammen helt ud med en møbelplade. Desværre er det også det mindst behagelige for en mand, der sover på sådan en seng. Det er meget bedre at vælge en ramme lavet af træ og forbundne striber, som er let bøjet. Når man beslutter sig for denne type ramme, er det nødvendigt at tage højde for tykkelsen af ​​lamelafstanden. Afstanden skal være så lille som muligt og lamellerne så meget som muligt. Jo mere fleksible lamellerne er, jo bedre. Seneste hit er den justerbare sengebund som også er i vores sortiment.

pixel