Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Kollektion MONO

( antal produkter: 15 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Elegante stuemøbler Mono

Er du i gang med at indrette din stue? Leder du efter møbler, der ikke kun er elegante og moderne, men også funktionelle? Det er muligt med Mono møbelkollektionen. Møbler fra monokollektionen fås i tre farver: marineblå, beige og bordeaux, de passer perfekt ind i mange rum. Derudover fylder Mono-kollektionen ikke meget, hvilket gør den velegnet til små rum. Deres dybde er kun 39 cm Møblerne er lavet af højkvalitets lamineret plade, der er modstandsdygtig over for alle typer skader. Glatte fronter med metalhåndtag får møblerne til at se æstetiske ud. Sorte metalben giver møblet lethed og hjælper med at holde orden nedenunder. Kollektionen omfatter: kommoder, tv-borde, sofabord, natbord og sminkebord.

 

Organisering og opbevaring

Kommoder fra Mono-kollektionen er designet på en sådan måde, at de giver så meget plads som muligt til opbevaring af de mest nødvendige ting. Rummelige skuffer hjælper dig med at organisere plads i stuen eller soveværelset. Toppen af ​​kommoden giver dig mulighed for at vise billeder og souvenirs.

Stuen skal have et sofabord, hvor du kan drikke din yndlingskaffe. Sofabord fra Mono kollektionen. Sofabordet er udstyret med et praktisk opbevaringsrum i form af en åben fordybning og en rummelig skuffe. Takket være dette kan du passe den bog, du læser i øjeblikket, eller fjernbetjeningen til fjernsynet på den, og dit rum vil se pænt ud.

Komplementering af stuen med et tv-skab giver dig mulighed for at organisere rummet omkring tv'et To rummelige skabe, en skuffe og en fordybning vil rumme de mest nødvendige ting såsom en dekoder eller en spillekonsol. To rummelige skabe, en skuffe og en fordybning vil rumme de mest nødvendige ting såsom en dekoder eller en spillekonsol. På grund af det faktum, at dens dybde kun er 39 cm, vil den ikke fylde meget og vil også give ekstra opbevaringsplads.

Hvis du leder efter interessante møbler, der vil komplementere dit soveværelse, vil natbordet fra Mono-kollektionen være det, du leder efter. Mono sengebordet er ikke kun en fryd for øjet, men også meget praktisk. Takket være udtræksskuffen og fordybningen giver den dig mulighed for at opbevare de mest nødvendige ting, fx bøger eller kosmetik.

Mono toiletbordet bliver en elegant dekoration i dit interiør. Den er udstyret med to rummelige skuffer, så den kan bruges ikke kun som et sted for makeup, men også som et skrivebord. Det giver dig mulighed for at skabe ekstra plads i din lejlighed til at udføre daglige opgaver.

pixel