Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Billige møbler - senge med gavl

( antal produkter: 68 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Soveoverflade [cm]
Filter: farve
Pris
-

Seng med sengegavl - en stilfuld afslapningszone

En behagelig seng med sengegavl er et møbel, der giver den nødvendige komfort under søvn hver dag, giver dig mulighed for at hvile og restituere efter en hård dag på arbejde, og derudover er en dekoration af det sovende interiør. Der er også en privat afslapningszone for dem, der med succes bruger fordelene ved en sengegavl til at læse bøger eller farverige magasiner i løbet af aftenen.

 

Senge med sengegavle i vores tilbud

Producenter på dette område tilbyder et udvalg af mange modeller, der adskiller sig ikke kun i tekniske tekniske parametre eller specificiteten af ​​de materialer, der bruges til at fremstille dem, men også med hensyn til finish og dimensioner - de har i sidste ende den største indflydelse på tilpasningen af ​​sengen til behov for soveværelsets indretning.

Særligt bemærkelsesværdig omfatter en seng med høj sengegavl, som er et tilbud henvendt til folk, der værdsætter komfort af høj kvalitet og godt design. Denne type seng er fantastisk til klassiske begivenheder, den fungerer også godt i interiører inspireret af skandinavisk stil, eller i ekstravagance-elskende glamour-æstetik.

I vores tilbud finder du en seng med polstret sengegavl. Fra de tilgængelige modeller kan du nemt vælge en variant, der opfylder dine forventninger, når det kommer til finish. Du kan justere sengen med en sengegavl lavet af et udvalgt materiale til både arrangementet og den tiltænkte brug.

 

Gavl - et centralt arrangement eller et behageligt ryglæn?

En seng med quiltet sengegavl er et af arrangementets mest karakteristiske elementer baseret på glamouræstetik. Det imponerende udseende, der kendetegner en quiltet eller på anden måde færdig seng med en polstret sengegavl, er ikke den eneste fordel ved denne type model.

Som repræsenterer de mange repræsentationer af denne afdeling, er sengegavle - både quiltede og dem med ensartede motiver - kendetegnet ved elegance, som bestemt kan misundes af metal- eller træmodeller. Takket være det bløde og behagelige tøj er denne type seng kendetegnet ved en farverig variation, der giver dig mulighed for at bruge deres egenskaber i interiøret inspireret ikke kun af glamourstil, men også af klassisk eller vintage æstetik.

Blandt modellerne foreslået af producenter, der samarbejder med vores butik, kan du blandt andet møde sengen med polstret sengegavl i en ekstravagant rød nuance og varianter holdt i en meget moderigtig moderne grå, som på grund af deres universalitet kan være en ideel base for valg af andet soveværelsesudstyr. Mangfoldigheden af ​​vores tilbud på dette område vil ikke blive skuffet af både avantgarde-entusiaster, som sandsynligvis vil være opmærksomme på modeller betrukket med bordeaux stof, såvel som elskere af minimalisme, som vi har lavet senge med gavl i grafit eller tidløst Marine blå.

pixel