Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Sovesofa hjørne - hjørnesofa

( antal produkter: 30 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Soveoverflade [cm]
Filter: farve
Pris
-

Moderne hjørnesovesofa - den seneste trend

Moderne hjørnesovesofa skal leve op til husstandens forventninger og præferencer. I vores tilbud finder du funktionelle modeller i enhver stil, beklædt med tekstiler, naturligt eller økologisk læder, men primært hjørner med sovefunktion. Vi tilbyder fold-down hjørnesofaer, samt moderigtige mønstre i skandinavisk eller moderne stil. I tvivlstilfælde hjælper vores rådgivere dig med at vælge det perfekte hjørne til din indretning.

Hjørnesofa - alt hvad du behøver

Hjørner med sovefunktionen i moderne stil er kendetegnet ved minimalistisk dekorativitet og en lige linje med solid form. Deres design er subtilt og afbalanceret. De kan supplere arrangementet af stuen eller spille hovedviolinen i den, hvis de har en interessant finish eller intens polstringsfarve. Funktionelle hjørnesofaer med sovefunktion til stuer nyder farver, lige linjer og en optisk let klump. Jo enklere finish, jo bedre vil den passe i en moderne eller minimalistisk stil.
Der er også hjørnesofaer på høje ben i skandinavisk stil, pyntepuder, sengegavle, quiltning eller dekorative armlæn. Uanset hvilken stil du beslutter dig for, kan dette udseende forbedres yderligere af den anvendte type lukkerhængsler.

Hjørnesofa læder eller polstret?

Læder hjørnesofa er et forslag til folk, der fokuserer på tidløs elegance. Den stofpolstrede hjørnesofa vil appellere til dem, der primært har fokus på hygge. Den grå hjørnesofa - som oftest er valgt af kunderne de seneste måneder - vil se godt ud i både stof og læder. Du kan vælge mellem hundredvis af forskellige nuancer – du vil helt sikkert vælge en, der passer til din stil.

Hjørnesofa med sovefunktion

Næsten alle hjørnesofaer, der er tilgængelige i vores tilbud, er foldbare modeller til at sove. På trods af de mange forskellige stilarter og størrelser forbliver denne funktion fælles for næsten alle forslag.
Billig hjørnesofa med sovefunktion er en stilling, der konstant efterspørges af kunder, som indtager en særlig plads i vores brede udvalg af denne møbelgenre.
Hjørnesofaen er et multifunktionelt møbel, der vil være perfekt i stort set enhver stue eller stue. Møblerne spiller i det daglige en typisk afslappende og repræsentativ rolle og er samtidig en slags modtagecenter. Om aftenen kan vi dog sagtens lave den om til en forholdsvis behagelig seng, ideel til lejlighedsvis at sove.
Af disse grunde er hjørnesofaer med sovefunktion så populære og efterspurgte. Vi har forslag i den klassiske stil, men den førende trend blandt hjørnesofaerne med sovefunktion er solide i en moderne stil, inspireret af de nyeste trends indenfor design. Den lille hjørnesofa er fantastisk i lejligheden, tjek den ud!

pixel