Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Kollektion Harmony

( antal produkter: 10 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Soveoverflade [cm]
Filter: farve
Pris
-

Indretning af børneværelse- Harmony samling

Er du i tvivl om, hvordan man indretter et børneværelse? Vil du have, at det ikke kun skal være moderigtigt, men også funktionelt? Møbler fra Harmony-kollektionen vil være perfekte til dette. Kombinationen af ​​kashmir og trøffel nuancer vil gøre det nemt at skabe et drømmeværelse til dit barn. Afrundede, fræsede fronter og sarte greb giver møblet charme. Alle møbler fra Harmony-kollektionen er lavet af ekstremt slidstærkt lamineret spånplade, som gør det modstandsdygtigt over for forskellige typer skader. Lange metalben tilføjer lethed til møblerne, men hjælper også med at holde orden nedenunder. Sættet indeholder: en seng, et skrivebord, en kommode, et klædeskab, en reol, et natbord, en hylde og et spejl.

 

Sengen fra Harmony-kollektionen er et møbel, der ikke må mangle på et børneværelse. Den kommer i to størrelser, den større med et soveområde på 120x200 og den mindre med et soveområde på 90x200. Harmony sengen bliver et ideelt sted at slappe af og hvile på børneværelset. Den er udstyret med en polstret nakkestøtte, som ikke kun vil være praktisk, når du læser bøger, men også vil være et dekorativt element. Harmony sengebordet skal stå ved siden af ​​sengen, hvor du nemt kan stille din yndlingsbog, telefon eller et glas vand. Udover sengen er et vigtigt element i et børneværelse også et skrivebord, som vil tilføje karakter og funktionalitet til rummet. Harmony skrivebordet har en plade med en rummelig overflade til at studere eller arbejde, og om nødvendigt kan det også bruges som et toiletbord ved at tilføje et spejl. Bagsiden af ​​bordpladen er indbygget for at forhindre, at småting falder af den. Skrivebordet er udstyret med to rummelige udtræksskuffer, der kan rumme nødvendige ting såsom notesbøger eller skoleartikler.

 

Organisering og opbevaring

Harmony-garderoben har en bar og et stort antal hylder, som giver dig mulighed for at rumme alle stilarter og tilbehør. Garderobeslågerne har et push to open system, som gør at de kan åbnes og lukkes uden greb, hvilket gør at de fræsede fronter ikke mister deres charme. Hvis du spekulerer på, om en garderobe vil være nok møbler til dit barn til at opbevare deres tilbehør, kan du også vælge en kommode og en hylde fra Harmony-kollektionen, som også giver dig mulighed for at vise dine yndlingsdekorationer eller bøger.

pixel