Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Kollektion Qubic

( antal produkter: 12 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Soveoverflade [cm]
Pris
-

Indretning af børneværelse- Qubic samling

Står du over for udfordringen med at indrette et teenagerværelse? Leder du efter møbler, der ikke kun er moderne, men også funktionelle? Med Qubic møbelkollektionen er det muligt. Et karakteristisk træk ved møblerne er kombinationen af ​​grå nuancer med håndværks-eg, som giver møblerne en moderigtig designerkarakter og får den til at passe ind i til mange interiører. Tilføjelsen af ​​orange LED-belysning tilføjer stil. Møblerne er lavet af højkvalitets lamineret plade, der er modstandsdygtig over for alle typer skader, hvilket betyder, at de holder i årevis. Lave understøtninger og metalhåndtag understreger formernes moderne karakter. Kollektionen omfatter: en seng i to størrelser at vælge imellem, garderobeskabe, en kommode, hylder, et natbord, et skrivebord og en hylde.

 

Organisering og opbevaring

Det centrale punkt på teenagerværelset er sengen, hvor du kan slappe af efter en hård dag eller læse din yndlingsbog. Qubic sengen fås i to størrelser: 90x200cm og 120x200cm, hvilket gør den velegnet til rum i forskellige størrelser. Den har to rummelige skuffer til sengetøj på begge sider af sengen. Sengens sengegavl er designet til at give dig mulighed for at opbevare bøger på den, men den har også huller til kabler, som gør det nemmere at oplade din bærbare computer eller telefon ved sengen. LED-belysning fremhæver møblernes stil, men fungerer også som natlampe.

Det er værd at vælge et sengebord fra samme samling til sengen, som giver dig mulighed for at sætte en bog, telefon eller et glas vand på det.

Et uundværligt element i en teenagers værelse er et skrivebord. Skrivebordet fra Qubic-kollektionen har en stor bordplade, som vil sikre komfort, mens du arbejder eller studerer. Under bordpladen er der to udtræksskuffer til skoleartikler og et større skab til bøger eller lærebøger.

Garderobeskabe fra Qubic-kollektionen fås i tre størrelser. De er udstyret med en skinne og hylder, der helt sikkert vil rumme og organisere alt dit barns tøj. Derudover har skabene også to udsparinger med LED-belysning til dekorationer eller bøger.

En kommode og en hylde fra Qubic-kollektionen giver dig mulighed for at opbevare dit barns tilbehør. Qubic kommoden har tre rummelige skuffer til undertøj og et skab til tøj. Du kan vise dine yndlingsbøger og -souvenirs på Qubic-hylden udstyret med LED-belysning.

pixel