Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Rektangulær spisebord

( antal produkter: 17 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Spisebord med rektangulær plade


Rektangulære borde, på trods af tilgængeligheden af ​​andre former og former, er stadig en af ​​de mest populære typer borde. Deres ubestridelige fordel er let at sætte dem i interiøret. Mens runde borde har brug for meget mere plads, er rektangulære borde så smalle, at de er forholdsvis nemme at betjene. Derfor vælger folk ofte at kigge efter store borde til hele familien, men også dem der gerne vil købe et lille bord til hverdagens måltider.

Rektangulære borde med opbevaring


Tilbuddet omfatter et bredt udvalg af borde, der vil fungere godt i ethvert køkken. Afhængigt af om køkkenet vil tjene os som et sted at spise sammen med familiemedlemmer eller blot som et lejlighedsvist sted at spise morgenmad, inden vi går på arbejde og drikker en kop morgenkaffe, kan du bestemme, om du foretrækker et almindeligt, bekvemt bord eller evt. noget meget mere solidt. Meget afhænger også af køkkenets størrelse. Mange har kun få kvadratmeter på dette sted, så til dem har vi lavet små køkkenborde. For dem, der ejer et stort, rummeligt køkken, anbefaler vi at vælge et større bord, så du nemt kan indrette spisestuen i indretningen. Uanset størrelse eller andre problemer er bordet i køkkenet et rigtig godt valg, fordi det også vil fungere som et ekstra bord til fremstilling af retter og kager. Rektangulær model - tjek Selly Home-tilbuddet!

Der sad to katte på et bord ...


Når man tænker på bordet, har de fleste nok en spisestue i tankerne. Dette er et sted, hvor bordet er et must-have element, som en seng i soveværelset eller en burka på kontoret. Det er dog ikke alle, der har et tilstrækkeligt antal værelser i deres lejlighed til at kunne reservere et af dem i spisestuen. Intet tabt, fordi spisestuen kan bestemmes selv i ovenstående køkken eller stue. Hvis du også vil adskille den ene del fra den anden, kan du bruge partitioner eller skærme. Hvert af disse steder vil bordet fungere perfekt. Derudover vil mere elegante lokaler såsom en stue eller spisestue selv give dig mulighed for at bruge bordet som et sted at møde gæster og organisere store fester og fester. Afhængigt af hvor mange gæster du forventer afhænger af størrelsen på det bord du skal købe. I vores tilbud finder du et bredt udvalg af disse møbler i forskellige størrelser - fra små, til få personer til store, med plads til op til 12 personer ad gangen. Vores rektangulære klapborde vil også være værd at anbefale. Dette møbel er perfekt til folk, der ikke har brug for så store borde til daglig, men ikke viger tilbage for at byde familie eller venner velkommen. Takket være muligheden for at folde ud, vil det daglige bord kunne klappes sammen i et format, der er tilstrækkeligt til at rumme husstanden, mens du om et øjeblik besøger dine pårørende, spreder bordet, så alle kan sidde sammen med ham.

Rektangulære borde, der tilbydes af os, fås i en række forskellige stilarter. Vi har et stort udvalg af moderne borde designet efter de nyeste trends. Dette er et godt forslag til alle, der ønsker at have moderigtigt interiør. Som den største netbutik med møbler er vi opmærksomme på nutidens behov, og derfor kan vores kunder hos os købe yderst eftertragtede borde i skandinavisk eller industriel stil. På den måde vil de skabe et originalt arrangement i deres lejlighed på førsteklasses niveau. Vi leder heller ikke efter elskere af klassikerne, som uanset de skiftende trends altid er til tiden og konstant glade. For at gøre det muligt for vores kunder at tilpasse bordet endnu bedre til rummets individuelle behov og krav, har vi lavet borde i forskellige farver. Vi inviterer alle interesserede til at gøre sig bekendt med vores forslag. Spisebord Eg - find den perfekte model med Selly Home!

pixel