Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Klassisk interiør

( antal produkter: 17 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Soveoverflade [cm]
Filter: farve
Pris
-

Klassisk stil

Den venlige og trygge klassiske stil, der stadig ligner i hjemmet, er faktisk en meget rummelig beskrivelse af boligindretning. Det, der gemmer sig under den, skal dog kombinere elegance, komfort og god smag.

Med udtrykket "klassiker" kombinerer vi normalt et andet ord, der beskriver indretningen godt: tidløs. De fleste af os har det godt i sådanne rum, fordi varme farver og naturlige materialer giver interiøret en hygge. Den klassiske stil bliver ikke hurtig kedelig, den er ikke underlagt midlertidige mods. Det er også et godt bud til folk, der ikke føler sig godt tilpas, når de skal indrette eller bare sætter pris på tradition og enkelthed – de ønsker et elegant hjem, der både vil være borgervenligt. Her fungerer klassisk bedre end kold minimalisme. Klassiske møbler - find den perfekte model med Selly Home!

Klassisk køkken fra mobler24

I en nøddeskal kan man sige, at den klassiske stil refererer til tidligere epoker og fremherskende tendenser inden for arkitektur og boligindretning. Det er en stil, der ikke kun hører til en æra: I europæisk kultur har den udviklet sig siden antikken, den er gået gennem århundreder, uafhængig af midlertidige mode. Det stammer fra det ottende århundredes klassicisme, som er et svar på den useriøse rokoko. Vi overvejer i øjeblikket også klassisk interiør, der refererer til Biedermeier, arrangeret i engelsk eller eklektisk stil. I Norge er stilen med adelige palæer populær inden for arkitektur og indretning. Uanset den særlige inspiration til interiøret, forbinder klassikeren indirekte de nuværende regler i det antikke Grækenland og Rom, hvor de blev tegnet i forskellige epoker. De er: harmoni, enkelhed, mådehold, alvor. Det er også kendetegnet ved at systematisere elementer arrangeret ekstremt omhyggeligt, såvel som klassiske proportioner. Hovedprincipperne for at skabe et klassisk interiør var symmetri og balance, for eksempel skulle en niche med udstyret sat på den på den ene side balanceres med den samme løsning på den modsatte side, og møblerne var hovedsageligt under væggene.

Klassisk hus er altid et moderigtigt interiør

Interiøret i klassisk stil bør ikke give indtryk af, at du bor på et museum. Det er umuligt perfekt at genskabe atmosfæren i det gamle interiør - huset skal tilfredsstille moderne behov, og det er indlysende, at det moderne udstyr vil være i det. Men når man refererer til den klassiske stil, bør man huske dens grundlæggende principper, nemlig harmoni og mentalitet. Det kræver, at i valget af møbler og detaljer, styret af deres kvalitet. Hvis vi kun vil understrege ét klassificeringselement i interiøret, er det værd at vælge en moderat kontrast. Takket være denne behandling vil stilfulde apparater tiltrække øjnene på en neutral baggrund eller omvendt - vægge dækket med stilfulde paneler eller mønstret tapet eller et persisk tæppe med et rigt mønster på gulvet kan være en base for enkle møbler med elegant form.

Skab en klassisk hvid stue

Denne stil kommer også til udtryk ved valget af dybe farver - i paletten af ​​brun, beige, creme, men også hvid eller grå - dette gælder hovedsageligt vægge og møbler. For tekstiler er farveudvalget udvidet med blå, turkis og grøn. Guld og sølv bruges snarere i små doser for at undgå virkningen af ​​tjenester. Der vælges naturlige, solide materialer af god kvalitet, såsom ædle træsorter, sten, persiske tæpper, læder. En vigtig rolle i opbygningen af ​​det indre klima spiller også stoffer og tapeter, oftest i lyse pastelfarver og små, diskrete mønstre. Classic Møbler - tjek mobler24 tilbuddet ud!

Klassisk sofa i vores sortiment

I mobler24 finder du både klassiske og originale sofaer. I dag ser vi på den første. Gennemprøvede, klassiske sofaer er en garanti for kundetilfredshed, der kan lide traditionelle løsninger. Hører du til dem - tag et kig i kategorien SOFAER og find det perfekte polstrede møbel til din stue.

Klassiske interiørtips

Moderne, men fra en alder. I interiører inspireret af klassisk stil er loftet et vigtigt element. Det kan dekoreres med pinde: strimler, rosetter eller kroge. Traditionelt puds er blandt andet kendetegnet ved det unikke design, du kan lave efter dit eget design. Genstande lavet af ekstruderet polystyren (XPS) er også tilgængelige. Dette er et hårdt materiale, det bruges til ornamenter med en karakteristisk stil, samt stuk lavet af polyurethan, som kan bøjes. Der bruges dyrere stukarbejde med Verofill granulat - aluminosilikat mikrogranulat kombineret med harpiks.

pixel