Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Latex topmadras & hård topmadras

( antal produkter: 5 )
Højde [cm]
Hårdhed
Pris
-

Hvilke topmadras skal du vælge?

Brug for en ekstra madras til din seng? Bedste topmadras vil opfylde dine krav. En tynd madras-topper øger komforten og komforten ved at sove på en gammel eller utilstrækkelig madras. Du kan også bruge den som en madras til en sofa. På denne måde kan hårdheden af ​​det nuværende underlag let forøges eller formindskes. Hver fyldning har forskellige egenskaber. Skummadras passer perfekt til kropsformen under påvirkning af temperaturen. Mens latexmadras anbefales til allergikere og har ortopædiske egenskaber. Derudover er rengøring af madrassen meget let. Kokosfibermadrassen kurerer overflader perfekt og anbefales til personer, der kan lide en hårdere overflade. Kokosnød i madrassen har anti-allergiske egenskaber, beskytter mod udvikling af mider og mikrober God ekstra Blød topmadras til en lav pris med en garanti for høj kvalitet. Topmadras 90x200 og mange andre størrelser venter på dig!

 

Bedste topmadras!

Det kan være ubehageligt at sove på en sammenfoldelig sofa eller sofa. At skifte sofa på sengen går ikke ind i spillet, hvad gør du? Latex madras er en fantastisk løsning. Det sparer en masse penge og giver mange fordele. Bedste topmadras kan hjælpe os med at løse søvnproblemer. At ikke falde i søvn er, at vi ikke er komfortable, og at vi ikke kan acceptere den rigtige position. I de fleste tilfælde er den væsentligste årsag til sådanne problemer deformation af madrassens bund efter en lang tids brug eller sov i sofaen eller sovesofa. Fremragende puder-tilbud! Vi inviterer dig til mere!

 

Hvordan får man hårdere madras?

Er din madras for blød? Løsningen vil være en havfrue-havterrasse med drømmezone med kokosnød. Produktet er lavet af naturlige kokosfibre. De stiver sengen korrekt og er luftige. Derudover deformeres kokosnødet i madrassen ikke over tid. Standardsættet indeholder et specielt lærredsdæksel, der beskytter madrassen mod snavs. Hård topmadras, hvilket reducerer madrassenes ufuldkommenhed nedenunder og forlænger levetiden. Billig topmadras med kvalitetsgaranti. Madrasstørrelserne tilbyder.

 

Dreamzone topmadras til dig

Har du en hård madras? I dette tilfælde anbefaler vi Toppers. Disse er ekstra utætte madrasser, 2-8 cm tykke. De er udstyret med elastik, der sikrer god fastgørelse til sengen, hvilket betyder, at de ikke bevæger sig under søvn. hukommelse skum madras tilpasser sig perfekt til kropsformen under påvirkning af varme. Topmadras hukommelse skum du vil kunne lide En lignende handling har latex madras. På denne måde opnår vi en mere fleksibel madras, bedre distribution, mens vi undgår følelsen af ​​at synke ned i madrassen. Det fungerer bedst som en madras på en sofa eller sovesofa. Vores topmadras tilbud er skabt med enhver kunde i tankerne!

pixel