Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Dobbeltseng - Bedste seng

( antal produkter: 81 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Soveoverflade [cm]
Filter: farve
Pris
-

Dobbeltseng til soveværelset

En stor dobbeltseng, også kaldet ægteskab og dobbeltseng, er det vigtigste element i et komfortabelt soveværelse. Det giver arrangementet sin karakter og skaber en hyggelig atmosfære, der bidrager til afslapning. Målene på en dobbeltseng er normalt 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm og 200x200 cm. Jo større det er, jo mere behageligt er det, men det skal vælges efter stedet i soveværelset. Du kan også finde større modeller, fx et dobbeltseng sæt 200x220 cm. Det er et godt valg for høje mennesker.

Du kan finde Sandys seng HER

Dobbelt loftseng? Sammenklappelig seng?

Men ikke alle har råd til så stor en seng. En god mulighed er dobbeltsenge. Det er nemt at finde både en klassisk model, lavet af træ, og mere moderne, såsom metal. Indbygget metalværk er optisk lyst, og det introducerer samtidig en myte om hygge fra Middelhavslandene. Trædobbeltsenge Elskere af designerklassikere kan med succes beslutte sig for en træmodel. Dobbeltsenge kan findes med rigt dekoreret front og sengegavl. I Selly Home Online Shop finder du mange billige dobbeltsenge.

Du kan finde Viena seng HER

Sengesæt dobbelt

Noten af ​​paladsets elegance introduceres af den polstrede quiltede sengegavl. I et hyggeligt, traditionelt arrangement kan du nemt finde en sengeramme af smedejern: hvid til Provence og sort til dem i det toscanske klima. Moderne træ vil altid spille godt i en moderne ordning. Det er værd at vælge tre dobbeltsenge uden ekstra dikkedarer og høje fronter. En enkel hovedgærde i træ tjener som en subtil og praktisk dekoration. Minimalistiske metalsenge kan også varmt anbefales. Det vil især tilfredsstille elskere af interiørdesign i atmosfæren i byens lofter. Et alternativ til store dobbeltsenge er klapsenge: for det første glidende, og for det andet bredere sofaer med sovefunktion. Sidstnævnte er et godt valg til stuen – hvis der ikke er et separat soveværelse i huset. Det er værd at vælge højere modeller med opbevaringsplads til sengetøj, hvilket er med til at sikre bestillinger i løbet af dagen.

Du kan finde Cassandra seng HER

pixel