Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

køkkenstole - billige spisestole

( antal produkter: 69 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Stole til spisebord


Spisebordsstole over køb skal overvejes nøje. Som med alle møbler, hvis du ikke ser dem live, skal du ikke røre, ikke sidde ned - du vil ikke se forskellen. Så hvis vi planlægger at købe stole til spisestuen, så lad os give os lidt tid til at læse tilbuddet, lad os sætte os ned, lad os prøve. Vi køber dem trods alt ikke hver uge - vi binder dem i lang tid. Spisebordsstole - Tjek Selly Home-tilbuddet ud!
Rustikt, industrielt, udsøgt stiliseret eller minimalistisk - der er mange muligheder. Inden det endelige valg af stoledesign er det værd at tjekke, om de har funktioner, der garanterer os brugerkomforten. Hvad betyder det i praksis? Hvordan vælger man billige stole af god kvalitet, når der er mange modeller på markedet? Det er nemt at fare vild i alt dette, men bare rolig – vores guide hjælper dig med at vælge de perfekte stole til spisestuen.

Højde på stolen

Køkkenbord og stole - gør købet gennemtænkt og præcist. Den ideelle stol - ikke kun til spisestuen - skal kombinere ergonomi, komfort, holdbarhed og høj kvalitet af de anvendte materialer. Vi har været vant til at lægge stor vægt på ergonomien i kontorstole, og stolene til hjemmet skal også have en passende struktur, der vil være med til at opretholde den omtrentlige fysiologiske krølle af rygmarvsdosen og kyfosen.
Hver type sæde opfylder en lignende funktion, men brugeren af ​​møblet vil kun føle sig godt tilpas i siddende stilling, hvis vi tager os af funktioner som:

højden af ​​sædepositionen,
dybden af ​​sædet,
højde og vinkel på ryglænet.
Lad os se på dem igen.
Hvad er højden på spisestuestolen?


Ideelt set bør stolen placeres 3 til 5 cm under sidderens squat. Et for højt stolesæde giver dig ikke mulighed for at læne dig ned på bunden af ​​kroppen på fødderne, som unødigt byder på de øvrige kropsdele. Det forårsager også pres på låret, hvilket kan føre til lemmerkemi manifesteret ved ubehagelig prikken. Omvendt vil en stol, der er for lav, forårsage dyb bøjning i hofterne, hvilket vil reducere lordose og i sidste ende føre til rygsmerter.
Den bedste højde på stolen er den, hvor sædebens ben er bøjet i den rigtige vinkel, mens fødderne hviler helt og behageligt på gulvet. Billige Stole - find den perfekte model med Selly Home!

Hvilken dybde på spisestolen?


Sædets dybde er også vigtig. Den populære forestilling om, at et dybt sæde altid giver høj komfort, er ikke sandt. Sædet for dybt forårsager en betydelig belastning af rygsøjlen i lænden, hvilket skyldes manglende støtte af hele ryggen. Hvis sædet igen er for lavt, reducerer kontaktfladen på kropsoverfladen (balder og lår) med jorden (sædet) trykket på udvalgte dele af kroppen, hvilket giver ubehag. Den optimale løsning er at justere sædets dybde, så sædets forside rager cirka 1/3 af lårlængden ud af sædet.

Hvad er ryglænet til spisestuen?


Passende profilering af ryglænet skal gøre det muligt at holde kroppen i en neutral stilling, præget af minimal muskelspænding og et naturligt forløb i rygsøjlen. Først da kan vi stole på den rigtige siddekomfort. Hvis vi har en tendens til at vælge møbler blot på grund af deres æstetik – husk at stole eller spisestuestole skal være både komfortable og stabile. Hvis designeren fejlproducerer elementernes dimensioner og afstand, og dermed placeringen af ​​tyngdepunktet - møblet vil ikke være stabilt, så vil det ikke være sikkert.
Det, der kan virke som et paradoks, er metoden til at færdiggøre ryglænet (profileret træ eller polstring) af sekundær betydning, når det kommer til sædekomfort. Når vi vælger det materiale, som stolene eller stolene er lavet af, fokuserer vi primært på, om de passer ind i interiøret, samt visuel tiltrækningskraft og kvalitet. Det er værd at investere i møbler, der hovedsageligt er lavet af modstandsdygtige og holdbare råmaterialer, såsom træ og naturlæder, for så er vi sikre på, at de vil tjene os i lang tid. Det er også en duo, der altid vil forblive på mode. Når vi vælger materiale til polstring af sæde og ryglæn, skal vi også være opmærksomme på modstanden mod pletter, nem rengøring og modstandsdygtighed over for mekaniske skader.
Hvis de stole, vi køber, skal stå i køkkenet permanent - lad os tage stilling til modeller med en lettere struktur, mere mobile, fordi vi ofte vil flytte dem. Spisestuestole i stuen eller i et separat rum kan være mere massive; der kan vi også erstatte dem med behagelige lænestole, som normalt ikke er i køkkenet.

Design spisestue


Retro stole passer ind i interiøret dekoreret i vintage stil. De tilpasser sig perfekt til tryk på polstrede møbler. Eller foretrækker du måske moderne indretning? Moderne stole er noget for dig! Hos Selly Home finder du mange eksempler på en god, modernistisk spisestue.

Stole til de mindste


Hvornår kan baby sidde i en stol, og mine forældre er villige til at indføre et ritual med familiemiddage i spisestuen. Et stolt barn vil være mere tilbøjelige til at spise, mens de sidder i deres egen stol. Men hvis spisebordet ikke passer til stolen – giv dit barn et sæt borde og stole til børn. Spisebordsstole - Billige Stole

pixel