Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Moderne stue - Enjoy systemet

( antal produkter: 3 )
Filter: farve

Elegante og billige møbler til stuen - Nyd kollektionen!

ENJOY-kollektionen er en moderne tilgang til indretningen af ​​interiøret, som du får takket være enkeltheden og de mange arrangementer. Den kontrastfulde kombination af en sort base med tre farver af dekorer: Eg håndværker, hvid og grafit, vil give dit interiør en ekstraordinær stil, der vil tiltrække udseende og vække interesse og glæde. Moderne stuemøbler, der giver dig mulighed for at skabe dine egne arrangementer. Kompakte og ikke-overvældende størrelser betyder, at Enjoy-kollektionen finder anvendelse i både små og store interiører. Møblerne er perfekte til at indrette stuen.

Billige møbler til stuen fra Enjoy-kollektionen er kendetegnet ved loftets stil og enkelthed. Kombinationen af ​​en sort base med tre farver på indretningen får møblerne til at se ekstraordinære og usædvanlige ud. Tilgængelige dekorative farver er hvid, grafit og håndlavet eg.

De bedste tilbud på møbler til stuen kun i Selly Home - tjek det ud!
ENJOY møbelkollektionen vækker opsigt med brug af metalben og et meget stort antal klumper i 3 farvevarianter. Avantgarde stil. som præsenterer ENJOY-kollektionen, vil helt sikkert finde anvendelse i moderne rum.

Du får en unik tilgang til indretningen af ​​interiøret takket være enkelhed og mange arrangementsmuligheder. Den kontrastfulde kombination af en metalramme med tre farver på dekorationer vil gøre interiøret ekstraordinært og vil helt sikkert have en 'wow'-effekt. Møblernes kompakte form gør, at stuemøbelkollektionen Enjoy kan bruges i både små og rummelige indretninger. Tør og åben for ubegrænsede muligheder for skabelse og personalisering. Forkæl dig selv med lidt vanvid og nyd det usædvanlige interiør.

Vi inviterer dig hjerteligt til butikken fra vores tilbud!

pixel