Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Kollektion Trend

( antal produkter: 40 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Elegante stuemøbler Trend

Leder du efter møbler, der ikke kun vil diversificere og dekorere din stue, men også vil have en masse opbevaringsplads. Kommoder og vitrineskabe fra Trend-kollektionen vil opfylde alle dine forventninger. Møblernes rummelighed vil ikke kun tilføje funktionalitet, men også give interiøret elegance og en unik karakter. Alle møbler fra Trend kollektionen har dekorative rillede fronter, der giver et originalt look. De er lavet af højkvalitets lamineret plade, som garanterer deres soliditet og holdbarhed. Takket være slanke metalben bliver møblerne lette, men samtidig meget stabile. Møblerne fås i flere farver og størrelser, så de passer perfekt ind i moderne og klassiske arrangementer. Kollektionen omfatter: kommoder, vitrineskabe, sofaborde, tv-skabe og natborde, der vil være en moderigtig tilføjelse til soveværelset.

 

Organisering og opbevaring

Rummelige kommoder fra Trend-kollektionen vil give dig masser af plads til opbevaring af bøger og service. Rummelige hylder gør det nemmere at organisere og holde orden, så du har alt lige ved hånden. Takket være LED-lys placeret under bordpladen, tilføjer møblet elegance og stemning til interiøret, især om aftenen, når resten af ​​lyset er slukket.

Vitrineskabet Trend giver dig mulighed for æstetisk at vise genstande, der er vigtige for dig. Vitrineskabet er en tilføjelse, der skal oplive og forskønne rummet i stuen og samtidig skal være funktionelt. Glasdøre beskytter opbevarede genstande mod støv. LED-lys under den øverste bordplade kombineret med glaslåger giver rummet en unik karakter.

Stuen skal have et tv-skab, som giver dig mulighed for at organisere rummet ved siden af ​​tv'et. Tv-skabet fra Trend-kollektionen fås i to størrelser, så du kan tilpasse det til størrelsen på dit tv, dvd-afspiller eller spillekonsol. To rummelige skabe giver dig mulighed for at opbevare fjernbetjeninger, spilsamlinger eller bøger. Et uundværligt element i stuen er et sofabord, hvor du kan drikke din yndlingskaffe. Trend sofaborde er udstyret med et stort aflåseligt skab, hvori du kan opbevare de nødvendige ting, som hjælper med at holde det hele pænt.

Trend sengeborde er et praktisk element, som ikke bør mangle i soveværelset. Vi kan holde en natlampe, telefon eller yndlingsbog på bordpladen. Den fås i flere farvevarianter, så den vil passe ind i både moderne og rustikke soveværelser.

pixel