Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Billig kaffebord

( antal produkter: 77 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Stuebord - hvad du skal bruge

Stuen er et sted, hvor gæster ofte bydes velkommen, tilbragte eftermiddage eller spiser fælles måltider. Sofabordsglas skal derfor være kendetegnet ved komfort i brug, holdbarhed, modstandsdygtighed over for snavs, men samtidig se godt ud. Når du vælger et bord til stuen, er det værd at overveje form, størrelse og farve. I vores tilbud finder du et rundt stuebord og ovalt, som fungerer godt selv i ujævne rum, samt klassiske rektangulære og firkantede borde. Små borde bruges ikke kun til måltider eller gæstfrihed, men ofte er det også et sted at arbejde eller lege for børn, det skal have visse standarder, der gør det muligt at bruge det sikkert. Nogle spisestuer eller sofaborde, træ, folde og andre fra vores tilbud, har enten ingen hjørner, som for ovale og runde borde, eller deres hjørner er afrundede. Takket være dette behøver du ikke bekymre dig om blå mærker eller sår. Derudover forårsager bordene, grundet den højeste standard af vores produkter, ingen misfarvning (f.eks. duge eller tøj, når de læner sig), og selv under påvirkning af høje temperaturer sker der ikke noget med dem.


Lille rundt bord - sofabord du drømmer om

Den moderne møblerede stue bliver et rigtigt udstillingsvindue for huset. Derfor er ethvert møbel og hver detalje meget vigtig. En vigtig plads i arrangementet er altid optaget af bordet. Modeller til stuen har lidt andre regler end til køkkenet eller spisestuen. For det første bør de ikke være det dominerende element i interiøret. Moderne sofaborde til stuen kommer med hjælp - de er lette optiske, solide og lavet efter de bedste moderne teknologier. Simple bordformer går hånd i hånd med høj kvalitet. De er nemme at holde rene, og takket være holdbare materialer mister de ikke deres charme selv efter mange års brug. Populære sofaborde er dem med en rektangulær top og fire ben. Runde eller halvcirkelformede borde er lige populære. Udtræksborde er yderst praktiske. Om nødvendigt kan de hurtigt forstørres og tilpasses til et større antal gæster. Den moderne stil er domineret af glatte overflader, ofte lakeret til højglans, og derfor elegante. Dette kan være træborde med en særligt beskyttet overflade og modeller lavet af solid plast - topalite, MDF, melamin eller akrylplade. Blanke overflader er også en subtil dekoration. Når det kommer til farver, er moderne borde med stole til stuen som regel hvide, sorte, grå, sølv eller i nuancer af naturligt træ. Det er værd at vide, at glasborde, selvom de også optræder i spisestuen eller køkkenet, er meget bedre i stuen, fordi de ikke har brug for så hyppig pleje som i køkkenet. Derfor er et bord med sort glasplade også en god idé til hvilerummet.


Sofabord inspiration

Vi tilbyder et bredt udvalg af klapborde af massivt fyrretræ eller bøg, hvis bordplader er beklædt med naturlig egefiner. Alle vores forslag findes i mange størrelser og modeller, så hver af vores kunder finder lige præcis det bord, de leder efter. Rundt sofabord - dette er vores velkommen!

pixel