Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

To enkeltsenge til børn

( antal produkter: 63 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Soveoverflade [cm]
Filter: farve
Pris
-

Enkeltsengs dimensioner - et bredt tilbud

To enkeltsenge er et glimrende valg til vores børneværelser. Takket være dimensionerne passer de perfekt ind i rum af lille størrelse og sikrer, at rummet ikke domineres af et enkelt møbel. En enkeltseng er den bedste mulighed for et ungdomsværelse. Udvalget af design og farvemuligheder betyder, at drengen og pigen vil have et af disse møbler i deres soveværelse.

På teenageværelser er en enkelt metalseng meget populær. Interessant design, stabil og holdbar ramme og moderne design vil introducere en unik accent til hvert soveværelse. Afhængigt af valget af tilbehør, såsom sengetæpper eller puder, kan hver teenager skabe sit eget lille kongerige med en komfortabel enkeltseng i midten. En rigtig god løsning, især til små soveværelser, kan være en enkeltseng med en beholder – takket være denne løsning får vi ekstra opbevaringsplads, der kan bruges til at skjule sengetøj eller opbevare andre mindre brugte ting. Hver ung pige vil helt sikkert kunne lide hvide senge med dekorative sengegavle i metal eller en enkel og klassisk træstruktur.

Enkeltseng med opbevaring - funktionel opbevaring

Det er værd at lade barnet vælge sengen til sit soveværelse. Hvis der er tale om et drengeværelse, ville en enkelt træseng være en god løsning. Her er der alt efter behov også mulighed for en enkeltseng med klassisk design eller en enkeltseng med skuffer. Disse modeller er elsket af unge forældre, der bare lærer deres børn at holde orden. Enkeltseng med opbevaring lærer dem tvangsevne og flid. Minimalistiske designs er perfekte til drengeværelser, fordi deres universalisme giver dig mulighed for frit at vælge tilbehør. Enkeltseng med opbevaring - tjek Selly Home-tilbuddet!

Tre senge til børn kan forblive i en naturlig nuance, eller afhængigt af teenagerens præferencer, kan du vælge en anden farvecertificeret maling, der hjælper med at matche sengen til resten af ​​soveværelsets arrangement. At vælge de rigtige møbler er et meget vigtigt øjeblik. Dette er hovedelementet i hvert soveværelse, som virkelig bestemmer kvaliteten af ​​vores søvn. Velvalgt og integreret i arrangementet udfylder enkeltsengen både en æstetisk og praktisk funktion, som garanterer en fredfyldt og god søvn. Enkeltseng Måltilbuddet omfatter også unikke modeller enkeltseng med ekstra seng, takket være det faktum, at du ikke bliver på isen, når uventede gæster overnatter.

Billig enkeltseng i god kvalitet

Et soveværelse er vores asyl – et sted, hvor vi skal føle os specielle, trygge og fredelige. Det er vores oase af ro og afslapning, hvor vi hviler os efter en hård dag fyldt med pligter, stress og arbejde. Derfor er det værd at passe på selv den mindste detalje, og især er det værd at fokusere på det rigtige valg af seng.

pixel