Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Vælg de bedste sminkebord

( antal produkter: 7 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Toiletbord - toiletbord med spejl sælges


Enhver kvinde kan lide at føle sig som en rigtig prinsesse fra tid til anden. Han drømmer om en buket blomster, smukke smykker eller yndlingsparfumer. Han kan lide at se så smuk og smuk ud og se fænomenal ud. Det fremgår tydeligt af den tid, der hver morgen tilbydes foran spejlet, en taske fuld af diverse kosmetik eller en garderobe, der sprænger i sømmene. Enhver kvinde kan lide at bruge tid på at pleje sin krop. Det er hendes øjeblik af afslapning og ro. Øjeblikke kun for hende. Men hvordan slapper du af, når badeværelset stadig er travlt, og kosmetik skal kigge i deres forskellige afkroge. Svaret er enkelt. Der står: toiletbord med spejl.

Moderne toiletbord eller stilfuldt?


Sådanne møbler som en kosmetisk dressing ser ud til at være et levn fra en fjern tid. Vi forbinder det primært med gamle film, hvor vi gerne vil give skønhed i lange kjoler på kommoden. I dag blev denne funktion overtaget på badeværelset. Det er normalt her et stort spejl er placeret, og vi opbevarer ofte kosmetik. Husk dog, at et rum som fx et badeværelse ofte bruges, bortset fra at du ikke har fuldstændig privatliv der. Dette sikres af toiletbordet til soveværelset, som altid står til din rådighed. Afhængigt af indretningen kan du bruge et klassisk toiletbord eller et moderne toiletbord. Hvis dit soveværelse for eksempel er indrettet i vintage eller provencalsk stil, kan den første løsning være et godt valg. Mens til loftsmøbler passer et møbel med en lidt mere avantgardistisk karakter bestemt bedre.

Toiletbord spejl eller uden?


Når man skal vælge et toiletbord, er spørgsmålet, om man skal vælge et sæt - et toiletbord med spejl - eller at købe et uden spejl? Dette spørgsmål har ikke noget entydigt svar. På den ene side er et spejl et meget vigtigt, endda nøgleelement retro toiletbord. Spejle til toiletborde er store, men ikke alle kvinder føler sig godt tilpas. Nogle damer foretrækker at lave makeup med et lille, praktisk spejl, og damernes toiletbord tjener kun som et sted for skønhedspleje og opbevaringsplads til kosmetik. I dette tilfælde kan produktionen være sekretær. Dette møbel kan også findes i mange stilarter, farver og skuffer. Og – endnu vigtigere – du kan selv vælge et spejl. Dette toiletbord har normalt flere hylder og skuffer. Den er derfor ideel til folk med meget kosmetik. Nogle bureauer er designet til at fungere som et skrivebord. Så får du tre nyttige funktioner - et sminkebord, et sminkebord og et skrivebord, og du kan bruge dem udvekslet efter dine behov. Toiletbord børn - Tjek Selly Home-tilbuddet ud!

Hvidt toiletbord - et tidløst møbel


Hvis du leder efter en forfængelighed, har du sikkert bemærket, at markedet er domineret af hvidt. Ikke så mærkeligt - kvinder elsker hvidt! Det er en universel farve, der symboliserer renhed og uskyld. Hvide møbler har også en meget vigtig fordel - du kan vælge enhver farve. Hvid passer perfekt til enhver farve. Så du kan indrette dit soveværelse i dine yndlingsfarver uden at bekymre dig om det rigtige valg af de andre elementer i arrangementet. Et hvidt toiletbord er selvfølgelig kun en af ​​mulighederne. Er du interesseret i det klassiske, vil sorte toiletbord også fungere godt. Ligesom hvid falder den i ét med de fleste farver, og hvis dit soveværelse er skabt i mørkere farver, vil grå ikke kontrastere meget. Blandt toiletbordene vil et passende møbel også finde folk, der kan lide varmt træinteriør. Et eksempel er et smukt toiletbord i farven som gamle kirsebær. Ideelt set blander det sig ind i lejligheder, hvor træelementer dominerer. Toiletbord Inspiration 4 dig!

Toiletbordsstol - to i én


Et andet spørgsmål, du bør stille dig selv, når du leder efter dine drømmemøbler, er: Et toiletbord med eller uden skammel? Svaret er selvfølgelig tvetydigt og afhænger af vores behov. Leder du efter et sæt, der passer perfekt sammen, kan du tænke på sættet. Toiletstole er lavet som en del af det hele. Derfor kan du være sikker på, at de vil matche både udseendet og dimensionerne. I de fleste tilfælde, når vi køber et sæt, kan vi også regne med en lavere pris. Derudover sparer et sminkebord med luder tid, fordi du ikke skal lede efter en siddeplads separat, og du får alt i én pakke. Der er intet til hinder for, at et toiletsæde kan købes separat. Det kan være, at du allerede har den rigtige, eller du kan bare lide den end i sættet. Husk dog nøje at tjekke målene på begge møbler. De skal skræddersyes til dine behov og matche hinanden.

pixel