Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Stilfulde kommoder til salg

( antal produkter: 29 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Kommode - vælg model til et barn!

Børn og et teenageværelse - er en udfordring! Den unge generation har sine egne regler, og hver teenager ønsker, at hans værelse skal være unikt og originalt. Børn drømmer om deres eget fristed, som vil være relateret til deres interesser, og hvor de vil trives. Det skal dog huskes, at et ungmandsværelse ikke kun skal være pænt indrettet, men frem for alt funktionelt. Kommode Børneværelse - tjek Selly Home tilbuddet!

Hver kommode til børneværelset blev lavet med enestående sans for detaljer, ved hjælp af god kvalitet og solide materialer. Vores tilbud omfatter universelle og klassiske typer af skuffer og skabe, som passer perfekt ind i ungdomsværelser indrettet i forskellige stilarter, samt meget specifikke, reflekterende karakter af unge mennesker, møbler med originalt udseende. Alle skabe er meget kapacitet og funktionelle. Hvilken farve kommode? Hvid kommode, især anbefalet til børn, vil passe ind i alle farver og vil tillade mange interessante og varierede interiørarrangementer. Derudover introducerer det friskhed. Sort kommode tillader at forhindre snavs og passer perfekt ind i ethvert arrangement. Alle skabe, kommoder og garderobeskabe vil formentlig rumme selv den største mængde tøj, legetøj og andre ting samlet på barnets og teenagerens værelse. Billig kommode med høj kvalitetsgaranti. Højglans kommode er vores nuværende trend, som vi anbefaler til alle kunder.

Hvad er en kommode?

Kommode til børn er et møbel, som normalt er udstyret med flere skuffer. Ofte i form af et rektangel, men i tilfælde af moderne kommoder kan du også finde andre former. Hvad betyder kommode? Det er et af de mest alsidige og funktionelle møbler, fordi næsten alt kan opbevares i kommoden. Kommode børn, såvel som garderobeskabet, skal være praktiske. Hvad betyder det? Først og fremmest skal den tage imod tøj og legetøj i forskellige former. Nå, hvis møblerne ikke kun har hylder - gerne med mulighed for at ændre højden, men også kapacitive og dybe skuffer. Kommode til børns legetøj skal have behagelige greb og lette skuffer, samt skille sig ud med en solid konstruktion. Kommoder Til salg - find den perfekte model med Selly Home!

Hvilken kommodestørrelse skal du vælge?

Lille kommode er bedst egnet til et børne- eller teenagerværelse. En god løsning, når det kommer til lille plads, er en lille kommode, som vil bringe orden og få tøj, legetøj eller andre ting til ikke at ligge ud over barnets værelse. Et meget praktisk valg ville være en lav kommode, som også kan bruges som et RTV-bord. Stor kommode vil hjælpe dig med at skjule store mængder ting, og i tilfælde af børns legetøj og diverse "rester".

Det valg, du træffer, afhænger i høj grad af, hvor du vil bruge det. Kommode til børn, som bruges til at rumme de mest nødvendige ting, skal være omkring 80 cm i højden. Alt efter efterspørgsel har vi forskellige størrelser. Det mest populære navn og traditionelle størrelse er kommode 120 cm.
En god møbelringkommode er en, der vil tilfredsstille dine forventninger. De er forskellige i størrelse. Dem med dybe skuffer vil normalt have træ. Modeller med fire eller fem smalle skuffer fås også. Vi mener dog, at færre skuffer er mere praktiske, men større og dybere. Kun hos os køber du en kommode til dine børns sønner.

pixel