Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Garderobeskab

( antal produkter: 121 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Er du i tvivl om, hvor du kan købe en garderobe?

Børneværelser bør indrettes på en sådan måde, at barnet vil føle sig godt tilpas i det og derudover er trygt. Både rummets og møblernes farver bør vælges ved at konsultere en ung lejer. Barnets værelse skal være hans asyl. Det sker kun, når barnet gerne vil mærke, at det er hans sted derhjemme. Forældrene skal diskutere alt med barnet, når de skal ordne deres værelse, så begge er glade. Garderobeskabe til børn vil ikke være et problem længere. Vores garderobe og tilbud vil tilfredsstille både forældres og børns krav. Børn har en masse tøj og legetøj, som du skal købe passende garderobeskabe, hylder og kommoder til. Et af de vigtigste møbler i et børneværelse er et klædeskab til et barn. Ofte spiller det også rollen som et legetøjskammer. Godt tilpasset interiøret, vil det være dets dekoration og samtidig et nyttigt møbel. I vores tilbud har vi et stort udvalg af garderobeskabe, såsom et garderobeskab med skydedøre, der vil tilfredsstille vores yngste kunder. Derudover er mange af vores modeller udstyret med garderobespejle.

Garderobeskabe til børneværelser, hvordan bestiller man det?

Små børn bemærker først farven og dekorationerne. Garderobeindretning er meget vigtig for dem. For forældre tæller funktionaliteten dog. En interessant idé kan være at købe en 50 cm bred garderobe fra en given kollektion, smal for at rumme tøj og nogle ting i de første år af et barns liv. Senere kan du købe flere varer, fordi størrelsen på tøjet og antallet af varer stiger med alderen i afdelingen. Standardvalget er dog en garderobe 80 cm eller en garderobe 120 cm. En god løsning er begyndelsen af ​​skabet, som har neutrale fronter eller kun med et lille farveelement. For eksempel er skuffefronter blå, grønne eller lyserøde, og kommodegarderoben og resten er hvide. Takket være dette vil garderoben være godt sammensat i et lille børneværelse, men også en teenager. Hvis et barn ønsker at dekorere en garderobe med klistermærker eller andre dekorative elementer, så vælg en, der er nem at vaske væk. Vores brede garderobetilbud vil gøre dig i stand til at finde din drømme og praktiske model til dit barn. Garderobebørn - tjek tilbud!

garderobe inspiration

Garderobeskabe MED hylder i vuggestuen vil variere fra hylderne i skabet forældre, udover plads til tøj skal der være meget af det til legetøj, bøger eller sportsudstyr, udtrækskurve er perfekte til legetøj. En interessant attraktion er garderobeskabet, hjørneløsningen, som kan tage meget plads. Ændring af funktionen af ​​de enkelte zoner i skabet kan f.eks. ske på stedet. Hylder til legetøj, når barnet er lidt større, udskifter vi tøjdelen, og veldesignet garderobe giver dig mulighed for at genopbygge dens inderside og tøjopbevaring. Har du brug for mere plads til at hænge tøj på, skal du bare sætte tøjstængerne over hinanden, og pynt, undertøj, sokker osv., vi gemmer os i et praktisk skuffesystem, gerne med fuld udtræksgarderobe MED skydelåger er et andet godt tilbud som vi har. Skydedøre giver også mulighed for at håndtere meget plads. Åbning af skabet kræver ikke plads, det foregår kun på overfladen. Garderobeskydedøre beskytter barnet mod at fange fingre sammenlignet med traditionelle modeller. Garderobeskabe Børneværelser - tjek Selly Home-tilbuddet ud!

pixel