Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Altanbord

( antal produkter: 2 )
Dybde [cm]

Rundt sofabord

Der er ikke noget mere behageligt end en morgenkaffe ved et behageligt bord i de grønne omgivelser i din egen have. I et sådant landskab vil du samle dine tanker om morgenen, og om aftenen vil du hvile og slappe af efter en hård dag. Til det bord, du bedst kan lide, skal du vælge to eller flere stole og nyde de øjeblikke, der tilbydes med dine kære.

Selly Home tilbyder et stort udvalg af borde, herunder:

Sofabord fyldt, lavet i technorattan med glasrude, der opfylder funktionen som en bordplade, f.eks. Model Midas. Technorattan fletning skaber en cirkel, der danner grundlaget for bordet.

Billig sofabord i technorattan med en hylde, som du med held kan holde bøger eller blade på, eller placere en skål med din yndlingssnack. Disse funktionelle og iøjnefaldende borde kan også findes i vores tilbud. Omkring sofaborde - find den perfekte model med SElly home!

Beton sofabord? Populære materialer og størrelser

Denne bemærkelsesværdige form ser godt ud både i små haver, hvor den er deres højdepunkt, og i større haver, hvor den kan skabe et stille hjørne, som vi vil undslippe, når vi har brug for et øjeblik for os selv.

Rundt sofabord med køleskab - et hit!

En interessant model er vores runde isometriske bord, hvor du med fordel kan gemme kolde drikke på varme dage. Et praktisk køleskab giver dig mulighed for at nyde kolde drinks med dine venner uden at forlade lokalerne. Det unikke bord opfylder kravene fra de mest krævende kunder. Sofabord med skuffer Isbeholder fås i mobler24 er en model, der ikke fylder meget. For det andet er den lille størrelse godt administreret indeni. Dette er den mest praktiske model sofabord med opbevaring. Alt du behøver er en sommer te-tid ved dette bord, for ikke at forestille dig år uden det. Den store aktivitet er også designet - sofabord rundt og glaspladen giver indtryk på alle.

Alle de af os foreslåede borde er lavet af materialer af den bedste kvalitet. De kan blive udsat for sol og regn hele sæsonen, og de mister hverken form eller farve. Dette er den utvivlsomme fordel ved technoratan. At have et lille møbel, som er et havemøbel, betyder, at haven tager sit eget liv. Sådanne møbler vil også være perfekte på altaner og terrasser, hvorfra vi nu kan beundre den omkringliggende natur.

pixel