Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Kollektion Rave

( antal produkter: 14 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Stilfulde møbler til stuen Rave

Leder du efter stilfulde møbler til stuen? Vil du have dem til at være elegante og funktionelle på samme tid? Rave møbelkollektionen er, hvad du leder efter! Møbler fra Rave-kollektionen fås i to farvevarianter. Vikingeeg og beige er en subtil kombination af modernitet og originalitet. Møbler i sort og håndværks eg vil dog tiltrække opmærksomhed fra elskere af originalt interiør. Derudover reflekterer brugen af ​​fronter med riller lyset smukt og skaber effekten af ​​en 3D-struktur. Matsorte håndtag og slanke metalben i samme farve tilføjer ekstraordinær lethed. Møblerne er lavet af massiv lamineret plade, som er meget nem at rengøre. Samlingen omfatter kommoder, tv-skabe og et sofabord.

 

Organisering og opbevaring

Kommoder fra Rave-kollektionen kommer i fire varianter, så de vil passe perfekt ind i det meste interiør. Takket være det store antal hylder og skuffer kan den rumme alle de nødvendige ting, fx service eller dokumenter. Brugen af ​​hængsler og føringer med et lydløst lukkesystem øger komforten ved at bruge møblerne.

Stuen skal have et sofabord, hvor du kan drikke din yndlingskaffe. Det stilrene sofabord har en åben fordybning og to skuffer med kuglelejestyr, hvori vi kan gemme nødvendigt tilbehør såsom fjernbetjeninger. Et andet uundværligt element i stuen er et tv-skab, som giver dig mulighed for at organisere rummet ved siden af ​​tv'et. Tv-skabe fra Rave-kollektionen fås i to størrelser, så der er plads til dem i en stue af enhver størrelse.

pixel