Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Glamour interiør

( antal produkter: 19 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

'The bold and the beautiful' - moderne glamourstil

Stilglamour er elegance i en moderigtig version. Det kombinerer forskellige trends og gør interiøret til læder. Minimalistiske højglansmøbler passer perfekt til de smukke, barokke lænestole. I stuen er glamourøse elementer i interiøret stilfulde, quiltede sofaer, elegante konsoller, glasborde og elegante dekorationer. Mens du arrangerer interiøret, er det værd at være opmærksom på de materialer, vi skal bruge. Det skal ikke være fløjl eller satin, hvilket vil give en masse elegance og ynde. Det første, der oftest kommer til os, når du tænker på farverne i en glamourøs lejlighed, er selvfølgelig paletten af ​​roser og lilla. Det er umuligt at skjule, at de er perfekte til denne type arrangementer. Men vi kan bruge i indvendige arrangementer begge nuancer udtryksfulde, mættede med farve, som dæmpet, brudt grå note. Lad os også huske, at overskydende intense farver, selv i en glamourøs lejlighed, kan være trættende. Derfor kombineres gode farver med interiør med roligere, men meget raffinerede beige eller dybe grønne. En interessant løsning kan også være det indvendige arrangement af glamour i en lys version (f.eks. grå), hvor der toppes af tilføjelser. Når du leder efter de rigtige farver, kan du også bruge færdige farvekollektioner. Vi finder smagfulde farver i det, der passer perfekt på vores vægge. Krystallysekroner og bordlamper med metalfod og iøjnefaldende lampeskærme fungerer perfekt. Glamourstilen fascinerer og glæder. Det giver os mulighed for at bevæge os til naturen direkte fra Hollywood-film. Glam Møbler - tjek mobler24 tilbuddet ud!

Glamour definition

Det engelske ord "glamour" betyder en besværgelse, charme, glans, glamour, glamour, men oversættelsen afspejler ikke fuldt ud denne bestemmelse. Man kan roligt sige, at det både er et stilnavn og en idé. Meget vigtigt her er den overordnede effekt, der vækker fascination af rigdom, ekstravagance iøjnefaldende, men også noget mystisk, uvirkeligt, anderledes end den omgivende virkelighed. Symbolet på denne stil er selvfølgelig Hollywoods glamourstjerner. Drømmer du om en flot indretning? Har du en lille lejlighed, og du ved ikke, hvordan du ændrer den? Vi har en måde! Løsningen er glamourstil, som vil introducere en utrolig smagfuld karakter til dit interiør. Følelsen af ​​komfort og luksus, der følger med, giver dig mulighed for at nyde dit smukke hjem i dag. Møbler og tilbehør, der er karakteristiske for glamourstil, gør det så specielt og attråværdigt. Denne stil er perfekt til folk, der værdsætter pragt og glamour. Interiør dekoreret i denne stil vil give dig mulighed for at imponere dine gæster. Krystaldekorationer og ædle farver som varmt guld og sølv vil være perfekte her. Glamour henter fra forskellige epoker, frem for alt fra barokken. Her vil vi helt sikkert møde rige dekorationer, interessante former og mønstre. Dette er det absolut modsatte af minimalisme, hvor man skal påtage sig stramninger. Her kan du lufte din fantasi og designe et interiør, der fuldt ud afspejler din karakter! Prøv glamourstilen og nyd det unikke og elegante design. Glam Interior Design - find den perfekte model med mobler24!

Interiør inspiration stue glamour

Find møbler er unikke og originale. Stilglamour er ikke klar, men hovedtrækkene er bestemt massive, quiltede, dekorerede, med reference til de overdådige barokmøbler, store og komfortable sofaer, store lænestole, læderstole, skinnende stoffer, dekorative lamper og lysekroner i krystal, malerier og spejle i rigt udskårne rammer. Hver glamourmodel er en fantastisk stil og perfekt håndværk. Glamour-serien vil være fantastisk og dekorere dit hjem. Designmøbler - fulde af glamour, elegance, elegance og luksus.

pixel