Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Picnic tæppe

( antal produkter: 1 )
Filter: farve

Hvordan vælger man et picnic tæppe? Hvilken vil være bedst?

Sommeren er en tid med hvile, afslapning og tid, du tilbringer med dine kære. En form for sådan aktivitet er selvfølgelig en picnic, men det er værd at tage det rigtige tilbehør med til en picnic. Grundlaget er naturligvis et tæppe. Selvfølgelig kan du tage et traditionelt tæppe, men kun et passende forberedt picnic tæppe vil opfylde sin opgave fuldt ud og give den rette komfort. Hvilken model skal du vælge for at gøre hver bytur fornøjelig og sjov? Stort Picnic Tæppe - find den perfekte model med Selly Home!

Det rigtige picnickæppe er ... et fantastisk picnickæppe

Man kan sige, at jo større jo bedre, men det er heller ikke værd at overdrive. Tilpas størrelsen på picnickæppet til antallet af personer, der vil bruge det. Hvis vi har en stor familie, fungerer et lille tæppe bare ikke - så det er en god idé at købe et picnictæppe xxl. Til gengæld er et stort tæppe til to personer også en forkert idé – det meste af bagagen tager kun ét tæppe, som i denne størrelse kan være ret tungt.

Forår og sommer er smukke årstider. Men alt, hvad der er smukt, slutter hurtigt. Det er værd at bruge denne tid til at arrangere blandt andet udendørs picnic. At tilbringe tid med venner eller familie i smukt vejr er en billig og meget afslappende måde at tilbringe tid på. Tilbereder vi lækker mad hertil eller tilbereder det på stedet, for eksempel på grillen, vil vi helt sikkert huske de smukke stunder. Dine børn vil være taknemmelige for børnepicnic-tæppet. Men for at få alt til at fungere, og tiden var behagelig og behagelig, er det værd at tage sig af det rigtige sted at slappe af. Picnic tæpper vil være gode til dette formål. Vi anbefaler - et ternet picnic tæppe - HER.

Hvilket materiale skal man vælge?

Traditionelt tæppe på picnic vil desværre ikke give hverken komfort eller isolering fra jorden, det vil også være modstandsdygtigt over for snavs. Derfor er dedikerede picnickæpper anderledes end traditionelle løsninger, ikke kun i dimensioner, men frem for alt i det materiale, de er lavet af, og den generelle konstruktion. Picnic tæppe Xxl - tjek Selly Home tilbuddet!

Picnickæpper er normalt meget tykkere, fordi de skal give komfort i brug selv på ujævne overflader, samt isolering fra jorden. Mange mennesker arrangerer picnic ikke kun om sommeren, så det er meget vigtigt at afskære den kolde jord. Selv om sommeren sker det, at aftenerne er kølige, og så er isoleringen fra jorden meget vigtig. Der findes også modeller med en speciel forlængelse af aluminiumsfolie for bedre isolering. Der er også garanti for, at tæppet ikke bliver vådt.

Lad os også huske, at tæppet er lavet af pletbestandigt materiale. Det sker ofte, at fed mad eller drikkevarer lander på gulvtæppet, og derefter tørrer det hurtigt uden at efterlade spor vil være meget praktisk. Farver er lige så vigtige - vi anbefaler lyse og levende farver, der vil forstærke stemningen.

Godt at vide!

God kvalitet er ikke kun komfort og pletbestandighed, men også holdbarhed. Sådan et tæppe kan bruges i mange år, så det er værd at overveje en sådan investering.

pixel