Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Entre

( antal produkter: 311 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Møbler til gåture

Gangen er det første rum, som vores øjne mødes lige efter vi er kommet ind i huset. Ofte bliver den velordnede indretning dog forsømt, fordi det ikke er et lokale, hvor vi tilbringer det meste af vores tid, men kun en "anmeldelse". Tjek klare sæt, der skaber en fantastisk ganginspiration og skaber drømmegang. Alligevel er det værd at tage sig af denne del af vores lejlighed, for det er en slags præsentation og en invitation til at fortsætte. Derfor bør kompatibilitet og et godt udseende af hallen være vigtigt for alle, der ønsker at have et interiør, der kommer fra positiv energi eller stil. Indretningen i hallen skal være styret af husets individuelle behov. Hvor mange skabe, kommoder eller skoskabe vi skal bruge, afhænger hovedsageligt af antallet af personer, der vil bruge dette møbel. Det er tilrådeligt at planlægge alt på forhånd og kun foretage de rigtige køb, så fuld udnyttelse er mulig hurtigst muligt. En væsentlig forenkling i denne henseende er set møbler engang gang, møbler i samme stil vil sikre hurtig indsamling af sætningen. Det er dog også værdifuldt at vælge individuelle genstande, især hvis sættet byder på for lidt eller for meget opbevaringsplads. Behovet skal være hovedreferencen. Inspiration Band - tjek mobler24 tilbuddet ud!

Møbelgang

Møblerne i vores sortiment er bevaret i en ånd af modernitet. De er holdt i en tri-farvet eller minimalistisk hvid. Sådanne farver er ekstremt alsidige, fordi de let smelter sammen med interiører, der er domineret af andre intense farver. Det gennemsnitlige udstyrsmøbel i gang består af: et klædeskab, skoskab, et spejl, bøjler til jakker og en kommode, derfor er det hele tilgængeligt i vores butik. Forskellige møbelvarianter vil passe ind i alle præferencer, hvilket gør rummet tilgængeligt tilfredsstillende og tilfredsstillende for husstanden. At vælge praktiske sæt til gangen eller selvkomponerede udsagn fra vores butik bliver nemmere, hvis vi tilpasser dem til arrangementet i resten af ​​vores lejlighed. Den glidende overgang mellem hallen og det næste rum vil skabe et saligt indtryk af, at indretningen er et kompatibelt rum. Indvendig entre - find den perfekte model med Selly Home!

Gangmøbler i møbler24

For at hallen skal være et smukt udstillingsvindue for vores hjem, skal den være velorganiseret. Derfor skal det være funktionelt, flot, originalt og stilmæssigt velegnet til resten af ​​lejligheden. Selv en lille hall kan arrangeres for at glæde lige efter indgangen til lejligheden. Tjek vores arrangementer ud og find din inspiration én gang. Møbler i hallen kan være stærkere i form og farve, end dem vi placerer i stuen. Ekspressive accenter kan også optræde på væggene, i form af mønstret tapet, vægpaneler eller dekorative sten på en af ​​væggene.

pixel