Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Vandtæt Madrassbeskytter - Madrassbeskytter Kid

( antal produkter: 1 )

Madrassbeskytter - Beskyt mod snavs

At købe en madrassbeskytter hjælper dig med at spare en masse penge. Meget ofte er der situationer, hvor madrassen bliver snavset på grund af spild af juice eller på grund af overdreven svedtendens. Således bliver vores Bedste madras også snavset, fordi bakterier og urenheder begynder at have brug for mere og mere, og til sidst er madrassen usikret. Der er stadig meget besværlig vask og udskiftning af dækslet, og hvis bunden også var madrasbeskyttelsen, sørger vi for, at madrassen ikke gør noget galt. Stor beskyttelse, der passer perfekt i barnets soveværelse. Vandtæt madrasbeskytter giver fremragende og perfekt beskyttelse. Hjørnerne er med gummibånd, der sikrer stabiliteten af ​​beskyttelsen på madrassen og eliminerer effekten af ​​bevægelse og skubning. God madras skal være ren og sikker for vores helbred, så tag på vores madrasbeskytter.

 

Hvorfor bruge madrasbeskyttere?

Madras beskyttere er perfekte til børnesenge, ældre, syge eller kvinder under fødsel. Madrasser til børn har brug for særlig beskyttelse. Hvis du elsker glade timers dovenskab med en kop kaffe i hånden, er dette den perfekte løsning for dig. Madrasbeskyttere fungerer også som beskyttelse mod snavs forårsaget af dyr, der bor derhjemme. Pas på ren madras! Dette er et ekstra ekstra madrasstilbehør, der kan hjælpe os med at spare en masse penge. Beskyttelsen er let at sætte på, fjerne og bruge. Det kan vaskes ved temperaturer op til 30 ° C, hvilket gør madrassen endnu mere hygiejnisk. Madrasbeskytter Vandtæt - Kontroller Selly Home-tilbud! Perfekt madrasbeskytter til børn.

 

Vandtæt beskytter

Vi har vandtæt før madrasbeskytter. De tillader ikke væsker at trænge ind i madrassen, men holder dem i deres lag. Takket være dette kan du være sikker på, at skadelige mikroorganismer ikke samles i madrassen. Sådan sikrer vi den perfekte beskyttelse af madrassen. Billig beskyttelse, der er praktisk og behagelig. Fås i forskellige størrelser, såsom 120x200 madrassbeskytter eller den mest populære enkeltseng 90x200 madras beskytter.

pixel