Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Compact living - Smart seng

( antal produkter: 40 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Soveoverflade [cm]
Filter: farve
Pris
-

SENGEKONCEPT - moderne væghængt seng


Cabinet Bed Concept er skabt til de mest krævende interiørdesignentusiaster. Ved at bruge det brede udvalg af produkter fra Bed Concept-kollektionen kan du forvandle ethvert rum i dit hjem eller lejlighed til et komfortabelt og behageligt soveværelse. Smart håndtering af tilgængelige ekstrasenge og indstillinger giver dig mulighed for at bruge dine forældres kreativitet til at skabe et funktionelt ungdoms- eller børneværelse. På få sekunder kan den iøjnefaldende garderobe eller kommode blive en behagelig seng udstyret med effektiv LED-belysning, som om aftenen giver dig mulighed for at fordybe dig i at læse din yndlingsbog og USB-stik til at oplade din telefon eller tilslutte en USB højttaler. At slappe af med en bestseller eller beroligende musik, lyder det ikke opmuntrende?

Vil du sove i en behagelig seng, men har du ikke plads til det? Du har plads nok til en seng, men foretrækker du at bruge denne plads på en anden måde? Bed Concept vægseng er den perfekte løsning til dig!

Bed Concept er et ultramoderne møbel, der passer perfekt ind i boligmarkedets tendenser. De mindre og mindre lejligheder, små stuer og kompakte gæsteværelser tvinger designere til at bruge intelligente løsninger, der muliggør optimal udnyttelse af den ledige plads. Bed Concept-serien opfylder disse markedsbehov. Skabssenge med tilgængelige ekstra forsyninger og indstillinger kombinerer funktionalitet med brugervenlighed, universelt design og fuld sikkerhed.

Vægseng til alle - produktfunktioner


Væggens klapseng er designet, så den daglige brug er enkel, komfortabel, bekvem og frem for alt sikker for alle husstandsmedlemmer. Sengetøj Bed Concept er udstyret med en proprietær pneumatisk mekanisme af høj kvalitet. Det understøtter åbning og lukning af sengen, takket være hvilken brugen af ​​møbler vil være en fornøjelse.

Det udfoldelige håndtag er skjult bag et udfoldet ben, der er fuldt integreret med møbelfronten. Brug kun push-to-open-mekanismen placeret i nederste højre hjørne af foden. Et blidt træk i læderhåndtaget vil få væggen til at falde langsomt og blive et behageligt sted at sove.

Hvis morgenrod og flæser giver dig hovedpine, og du ofte kommer for sent på arbejde, vil Bed Concept være perfekt for dig. Smart seng er praktisk og nem at bruge - på få sekunder kan du fastgøre sengetøj med stropper, lukke sengen og få opholdsrummet tilbage. At folde sengen ser næsten identisk ud med at folde møblerne ud, du skal løfte soveområdet forsigtigt, så alt i øjet forsvinder i en kompakt garderobe eller kommode.

Den lette, næsten vedligeholdelsesfri udfoldning og lukning af Bed Concept-halvvæggen er leveret af pneumatiske lifte, som ikke kræver meget kraft for at betjene møblerne. Soft Close-systemet vil gøre sengelukningen næsten lydløs, mens en speciel stabilisator vil beskytte madrassen mod uplanlagte bevægelser.

Compact living eller en stor seng i et lille værelse


Seng i skabe er ikke kun kendetegnet ved høj kvalitet. Sengen fås i fem størrelser og de mest populære farver på markedet. I modsætning til Concept Pro kollektionen har tilbuddet udover sovemål på 90x200, 120x200 og 140x200 også været meget eftertragtet af kunderne, 160x200 og 180x200 halvvæg. Ud over den altid populære alpine hvide og hvide glans, er der skivefarver som håndværks eg, grå mat og grå glans. Kunden kan også bestemme, om interiøret er mere velegnet til en lodret halvvæg eller vandret halvvæg.
Skabsseng er ideel til:
⦁ lille lejlighed
⦁ lille studielejlighed
⦁ børne- og ungdomsværelser
⦁ studenterværelse eller kollegium
⦁ seniorlokaler
⦁ gæsteværelser
⦁ i andre rum, der kombinerer funktionen af ​​stue og soveværelse

Møbler i Bed Concept-serien er kendetegnet ved en moderne, universel form og en holdbar konstruktion, takket være hvilken de ser ekstremt solide og attraktive ud.

pixel