Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Børn madras - madras seng børn

( antal produkter: 12 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Soveoverflade [cm]
Hårdhed
Filter: farve
Pris
-

Ved du ikke, hvor man kan købe børnmadras?

For hver person spiller søvn en meget vigtig rolle i livet. Især børn tilbringer meget tid i sengen. Derfor er det vigtigt at give barnet en god madras fra starten. Korrekt valgt seng er en garanti for en fredelig søvn samt grundlaget for korrekt udvikling. , skræddersyet til behovet for vægt er også vigtigt for udviklingen af ​​den unge krop, fordi det i fremtiden kan føre til knoglens og ledsystemets tilstand. I vores tilbud til børn har vi kun den bedste madras at sove. Vi ved, hvor vigtigt et barns helbred er, så vi anbefaler en rygmarv, som ikke kun har ortopædiske egenskaber, men også er behagelig og behagelig. Billige madrasser til rådighed for alle.

 

Hvordan madras til baby?

Når du vælger en madraspude, er den vigtigste faktor, vi kontrollerer, hårdhed. En mellemhård madras er bedst for et lille barn. For madras kunne myc ikke ordentligt støtte hans krop, mens en vanskelig madras ville være ubehagelig, og barnet ville have problemer med at sove. Vores sengemadrasser er tilpasset hvert barns behov. En anden vigtig ting er madrassens fleksibilitet. Korrekt og god madras tilpasser sig kroppens form og deformeres ikke. Derudover samler de ikke bakterier og hindrer væksten af ​​svampe og meldug. Børnmadras - Tjek Selly Home-tilbudet! Attraktiv madraspris!

 

Hvilken børnmadras er bedst ?

Skummadras eller med tilsætning af skum er passende tilpasset barnet med hensyn til hårdhed. Det er hårdt nok, men ikke for hårdt. Madrashukommelseskum giver en perfekt pasform i form af barnets krop. Under påvirkning af varme justeres det uanset hvilken position barnet sover på. Børnsmadrasser er et tungt, ofte kontroversielt tema. Vores bedste madras til børn hjælper dig med at løse dette problem.

 

Hvilken slags madras til børn?

Latex allergi madras - Lavet af latexskum, fleksibel og godt ventileret. De har fremragende punktfleksibilitet, er holdbare madras med flere sæsoner, sunde og anti-allergiske. Anbefales især til babyer og børn. Skummadras - lavet af meget elastisk skum, giver god ventilation, reversibel madras. De passer perfekt til kroppens form. Springmadras - har et bidrag til foråret. Ekstremt populære madrasser til sengen på grund af søvnets komfort og komfort Billig madras med utrolig holdbarhed. For et barn er det en dreamzone madras!

pixel