Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Vintage interiør

( antal produkter: 3 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve

Vintage interiør af Selly Home

Interiøret i vintagestil viser, at godt design ikke bliver ældre. Tværtimod – det får værdi med tiden. Vintage stilen passer til ethvert interiør. Tidløsheden af ​​veldesignede genstande garanterer, at de aldrig går af mode.

Vintage sofabord - wow effekt

Vintage stil interiørdesign har mange tilhængere. 50'erne, 60'erne og 70'erne er en god tid for norsk design. Hverdagsgenstande fra de år, såsom keramik, møbler eller belysning, er kendetegnet ved et spændende, moderne design. Projekter af moderne genstande er ekstremt raffinerede - interessante, funktionelle, enkle og æstetiske. Disse funktioner vidner om deres tidløshed, så vigtige, når man skal indrette interiør i vintagestil.

Hvis du er bange for, at du ved introduktionen af ​​vintagemøbler ved et uheld skaber effekten af ​​et gammelt, unikt interiør - lig på et stærkt punkt. Det kan være en vintage sofa – i en intens, specifik farve, der giver plads til et nyt liv.

Og hvad med ... vintage lamper?

Et godt element, der skaber en vintage-effekt, kan være den rigtige lampe. Vintage Online Store - find den perfekte model med mobler24!

Vintage stil er en god opskrift på enheden i ethvert rum. Hvis du kunne lide introduktionen af ​​dekorationer og dekorationer, er det værd at tage et skridt videre ved at vælge vintage møbler. Har du ikke gamle lænestole, stole eller borde, er det bare at tage på det nærmeste loppemarked og købe noget interessant til senere renovering. Det er ofte muligt at gå på jagt efter rigtige perler til en symbolsk pris. En anden ting er, at det er både billigt og miljøvenligt at indrette en lejlighed på denne måde. Endelig følger vi reglerne for genbrug og brug af nyligt slidte genstande.

Vintage interiør - detaljer

Simple træstole er møbler, der passer perfekt til vintage stil. Lad os berige dem med farverig polstring - det er en simpel procedure, der vil forsyne den anden ungdom med gamle møbler. Det samme gælder stolene – hvis de har polstrede sæder, så opdater dem med farverige, mønstrede stoffer, gerne med geometriske mønstre (cirkler, trekanter, firkanter).

pixel