Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Skuffesektion

( antal produkter: 6 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Skuffesektion i vores tilbud

Moderne skriveborde og beholdere bør være i enhver lejlighed. De er et behageligt sted at arbejde, og samtidig en ekstra opbevaringsplads. Takket være dem er det også muligt hurtigt at ændre interiørets layout. Designeruret vil ændre selv en traditionel stue eller kontor. De nødvendige møbler i hvert hus blev designet af specialister værdsat for deres ideer. Ved at vælge moderne borde og beholdere fra vores tilbud er du sikret et møbel lavet af materialer af højeste kvalitet og med detaljeret opmærksomhed. Det vil se godt ud i stuen, kontoret, børneværelset eller soveværelset, det vil også fungere på kontorer og hoteller. Vil du lære mere om vores udvalg af borde og beholdere, inviterer vi dig til vores showroom i Jærhagen Shopping Center.

Skuffesektion på hjul - meget praktisk idé!

De stilfulde kompakte beholdere i vores kollektion giver praktisk og effektiv opbevaring, der sparer plads. De passer perfekt til skrivebordene i mobler24-serien. Skuffesektionshjul muliggør forenklet rengøring eller hurtig flytning af kontoret. Takket være det brede udvalg af laminatfarver kan de med succes tilpasses til eksisterende møbler og udstyr fra andre serier. Skuffesektion På hjul - tjek mobler24 tilbuddet!

Skuffesektionskontor

Vokser dit barn op og får mere og mere uddannelse? Det har også brug for mere plads til at understøtte materialer? Vælg kasser til skriveborde, fordi organisation er grundlaget for successiv uddannelse! Er det ikke sket, at dit barn skal op flere gange for at lede efter en bog, notesbog eller farvet kuglepen under lektierne? Det skal være ekstremt distraherende, og det gør barnet unødvendigt at miste værdifuld tid og energi. Forestil dig, at alt det nødvendige for at lære udstyret kan være på ét sted i nærheden af ​​børnebordet. Underbordscontaineren vil fungere godt i enhver situation og vil gøre læring til en fornøjelse! Eller mangler du måske plads på bogreolerne? Kontorcontainere er den perfekte måde at skjule litterære genstande, der ikke er i brug, men de kan stadig være nyttige. Og hvad skal du med skole- og kontorartikler i ubekymrede ferier, ferier og ferier, når vi ikke vil tænke på læring og arbejde? Lad os lægge dem i en beholder, og lad os komme ud, når tiden kommer. Prøv bordbeholdere fra vores samling, og du vil opdage, at det kan være meget sjovt at organisere arbejde og læring!

Skuffesektionsbord eller enkelt patent for højere arbejdseffektivitet

Skriveborde og containere er et supplement til vores kontormøbeludbud. De tillader omfattende udstyr på arbejdspladsen med funktionelle og æstetiske møbler. Skuffesektion Metal - find den perfekte model med mobler24!

Funktionen af ​​fritstående beholdere kan også øges ved at indrette den øverste del af møblet, så det kan placeres i bindere, og takket være træplatformen får de et smagfuldt udtryk. Ifølge undersøgelser udført sidste år har containere en væsentlig indflydelse på arbejdshastigheden og som følge af medarbejdernes produktivitet. Ansøgningen er enkel :)

Skuffesektionsgarderobe

Det er lige meget, om du er journalist, it-specialist eller måske direktør i en bank. En arbejdsplads, der passer til dine behov, er meget vigtig, hvis arbejdet skal give de forventede resultater. Det er også organisationen - nogle mennesker kan lide at arbejde i det såkaldte kontrollerede kaos, andre - tværtimod. Tænk på begge grupper, vi har forberedt komfortable kontorcontainere.

Selv når du er på arbejde, behøver du ikke føle dig som et køligt, uvenligt kontor. Alt du skal gøre er at tilføje et lille, mobilt kontormøbel til dit allerede møblerede kontor. En container er et yderst funktionelt møbel, der giver dig mulighed for at lave de mest simple aktiviteter på en endnu nemmere måde! Vi anbefaler især dem med skuffer. De vil ikke kun beskytte dine dokumenter mod bevægelse, men vil også give bedre organisering og adskillelse.

Skuffesektionsgarderobe - anden brug af beholdere

For at udstyre vores garderobeskabe og gøre dem så rummelige og funktionelle som muligt, bør vi anskaffe praktisk tilbehør til garderobeskabe. Blandt vores rige og varierede sortiment finder du mange ting, der gør, at du kan udstyre alle typer garderobeskabe. Vi har praktiske beholdere, der ikke fylder meget, og som er i stand til at rumme mange produkter. Derudover tilbyder vi vores kunder praktiske hængehylder og interessant designet LED-belysning, som udover praktiske funktioner også har mange visuelle funktioner.

pixel