Selly Home Logo

Møblerkendsgerninger

Indretningsdesign - møblerkendsgerninger specielt til dig

På vores blog kan du lære nogle interessante ting om møbler til stuen, soveværelset eller andre værelser. Læg mærke til farver, materialer og dekorationer, når du kigger gennem vores blogindlæg. Med Sellyhomes hjælp kan du arrangere din lejlighed som den, du ser på tv eller i biografen, og endda adskille den efter dine ønsker. For nogle mennesker kan det være uvurderligt at konsultere en designekspert. Designeksperten kan give værdifulde tip til den anbefalede farvepalet eller det rigtige materialevalg. Alligevel er det kun fantasien, som sætter grænser. Takket være det skaber vi indvendige arrangementer, der antænder vores sanser og inspirerer os til yderligere design.

blog2
Hvad er forskellen på en boxmadras og en rammemadras?

Hvad er forskellen på en boxmadras og en rammemadras?

Ved hjælp af et fornuftigt og gennemtænkt arrangement i stuen kan du give rummet en hyggelig indretning og julestemning. Så hvordan kan du skabe den festlige stemning i dit hjem?
Læs mere
Økostil - Arrangement af interiør i harmoni med naturen

Økostil - Arrangement af interiør i harmoni med naturen

Nu er udbredt økologisk livsstil ikke kun sund mad og fysisk aktivitet. Øko-stil "går ind i loungerne" i interiøret i lejligheder og huse.
Læs mere
Ligheder og forskelle mellem naturligt læder og øko-læder

Ligheder og forskelle mellem naturligt læder og øko-læder

Naturligt læder og øko-læder er to materialer, der i flæng bruges til fremstilling af håndtasker, bælter, tegnebøger, men også møbler, sko og andre beklædningsdele. Hvilke er de bedst? Det er svært at sige. Nogle kunder foretrækker naturlige læderprodukter, fordi de er overbeviste om, at det er mere holdbart, andre - af hensyn til dyr - vælger den såkaldte øko-læder. Hvad er forskellene mellem disse to materialer, hvad er deres vigtigste funktioner og hvordan genkendes dem? Find svarene på disse og andre spørgsmål, der hjælper dig med at træffe det rigtige valg.
Læs mere
pixel