Selly Home Logo
2022-03-24

Hvad er forskellen på en boxmadras og en rammemadras?

 

Springmadras

Springmadrasser eller bonnel springmadrasser hører til en af ​​de ældste konstruktioner. Fjedrene i denne type madras er timeglasformet. Disse madrasser er normalt høje, og fjedrene høres ved den mindste bevægelse. Desværre er disse madrasser tilbøjelige til at blive deformeret. Mange mennesker klager over søvnløse nætter, dårlig søvn, ryg- og muskelsmerter, træthed og mangel på energi. Fjedrene, som normalt er lavet af metal, absorberer den varme, som kroppen genererer. Derudover fungerer metalstrukturen som en antenne, som tiltrækker alle slags bølger eller "Electro-smog". Teknologien i lommemadrassen er avanceret, hvorfor springmadrasser (klassiske) langsomt bevæger sig til fortiden

Fjærmadrassenes

Pocket Madrasser

Også kaldet "pocket madras" er den forbedrede version af den mere standard springmadras. Navnet er forbundet med de specielle lommer, hvor fjerene er individuelt pakket ind. Lommerne er limet sammen, hvilket gør at fjedrene ikke bevæger sig (dvs. der sker ingen deformation). Lommer har også en lydfunktion. Fjedrene rører ikke hinanden, fordi de er adskilt af en film af materiale, hvilket gør, at madrassen ikke knirker i den mindste bevægelse, hvilket sker med en springmadras. Pocketmadrasser er meget holdbare og deres konstruktion er universel. Deres struktur giver dig mulighed for at eksperimentere med hvert element, for eksempel med et latexbidrag. For at gøre madrassen mere behagelig er der en opdeling i hårdhedszoner. Disse hjælper med at placere kroppen i den bedste position.

Pocket Madrasser

 

Det er svært at finde fejl i lommemadrassen, fordi de ikke er der. Det eneste problem, der kan forhindre os i at bruge det, er den dårlige blødhed.
I det generelle udsagn er lommemadrasser meget bedre end springmadrasser. Den eneste fordel ved springmadrasser er, at de er relativt billige. Når du beslutter dig for at vælge madrassen, bør du tage højde for, at vi tilbringer 1/3 af vores liv i sengen. Det er værd at tage sig af vores komfort, bekvemmelighed og sundhed. Til sidst var det ikke uden grund, at ordsproget "som du rider, så lyver du" kom til verden.

 
Se flere indlæg fra Mars 2022

Anbefales

pixel