Selly Home Logo

Anmeldelser af hjemmelavede møbler

 

Selly Home Furniture - de bedste tilbud

Dette år har allerede medført mange nye produkter og dynamiske ændringer på det indre marked. Derfor er det værd at sørge for, at møbler i vores hjem ikke kun er pæne, men også moderigtige.
Vi præsenterer en gennemgang af moderne Selly Home møbler, som vil revolutionere markedet for indretningsdesign i 2021! Oplev nye produkter, og se de hotteste trends.

Online møbelanmeldelser

Indretningsprocess kan være stressende. Vi ønsker, at vores hjem skal se attraktive ud og have et smukt interiør. Samtidig skal hvert værelse være funktionelt og give brugerne mulighed for at få mest ud af rummet. Interiøret skal afspejle vores individuelle hobbyer og designideer. Det er lettere hos Selly Home, fordi vi har erfaring med møbler, der tiltrækker opmærksomhed!

blog2

Hvornår skal vi skifte madrassen til den nye?

Er madrassen evig? Desværre ikke. Madrassen har sin egen brugstid, og efter den tid er det tid til at tænke på en ny.
Læs mere
Valg af seng til soveværelse - sammenligning af enkeltseng med dobbeltseng

Valg af seng til soveværelse - sammenligning af enkeltseng med dobbeltseng

At købe en seng til et soveværelse er ikke en let opgave. Du skal tage højde for rummets størrelse, strukturens styrke og frem for alt komforten. Selvom det siges, at madrassen er ansvarlig for søvnkvaliteten, er sengens rigtige størrelse ikke uden betydning. Så hvad skal du være opmærksom på? Hvornår er en enkeltseng og hvornår en dobbeltseng egnet? I dagens blog forklarer vi de grundlæggende forskelle mellem de to sengetyper.
Læs mere
pixel