Selly Home Logo
2022-03-17

Økostil - Arrangement af interiør i harmoni med naturen

Nu er udbredt økologisk livsstil ikke kun sund mad og fysisk aktivitet. Øko-stil "går ind i loungerne" i interiøret i lejligheder og huse. Interiørarrangementer inspireret af naturen giver harmoni og ro, noget som folk leder efter i øjeblikket. Hvordan så i dit eget hjem leve i harmoni med naturen?

 

økologisk

Arrangementets øko-stil er indretningen, der tager hensyn til naturen, men også giver en følelse af nærhed til naturen. Grundlaget er derfor enkelhed af former og harmoni af farver, arrangeret på en interessant måde, men sikrer fred. Arrangement, der hovedsageligt er baseret på økologiske løsninger, er en fed kombination af en klassisk stil afledt af tradition og en moderne stil inspireret af teknologi. Eco i boligindretning er moderne minimalisme, men i en lidt rigere og varmere udgave. Alle aspekter af arrangementet er skabt ud fra miljøvenlige løsninger.

 Materialer af rent naturlig oprindelse


Model for økologisk stil er naturen. Derfor er grundlaget for økodesign udelukkende naturlige materialer, der anses for at være traditionelle inden for boligindretning. Grundlaget er træ, som er et naturligt, universelt og tidløst materiale, værdsat uanset tidens trends. Den er holdbar og æstetisk, elegant i alle typer interiør. Træ kan optræde hvor som helst i næsten ethvert rum - på gulve eller vægge, i møbler og dekorativt tilbehør (såvel som indendørs efterbehandling). Udover træ gælder øko-stil også for sten, metal, keramik, kurve, rattan, bambus, kork samt stoffer som uld. Tilbehør lavet af naturlige materialer gør det moderne interiør til et traditionelt,
hvilket giver det en helt ny dimension.

 

Model for økologisk stil er naturen

Alle farver på jorden malet indeni


Naturens inspiration er at flytte den ind i det indre, rummelig og oplyst. Fordi det vigtigste er teksturen og kortlægningen af ​​former skabt af naturen, afviger den fra de mørke og udtryksfulde farver til fordel for de lyse og subtile. Økostilen er domineret af jordens farver, hovedsageligt hvid, grå, beige, lysebrun, som blidt kan opleves af celadon, blå eller gul. Med andre ord, for at afspejle den naturlige harmoni og ro, bruges dybe farver, ideelt sammensat af naturlige materialer..

 


Restaurerede enkle træmøbler

Træ dominerer interiøret, ofte restaureret, i en rå form, der afspejler materialets tekstur eller malet i hvidt.

Træ refererer til den rustikke stil, hvor møblerne har en solid konstruktion, samt den skandinaviske stil, hvor møbler med en lige linje mangler overflødig udsmykning. Men træ behøver ikke være alene, og derfor kombineres det med andre naturmaterialer som metal, flet og glas.

 

 

Naturlig dekoration er genbrug af produkter

I øko-stil får gamle genstande en helt ny betydning takket være genbrug. Produktionsaffald eller gamle genstande bliver til dekorationer til praktisk brug. Takket være træet er lamper, bøjler, stativ, rammer lavet, rester af stoffer sys med draperede eller fluffy puder. For øko interiør ideer overføres også direkte fra haven. Sten eller stubbe er naturlige dekorative genstande, der passer perfekt til planter, der ikke kan gå glip af i naturoptaget interiør.

Se flere indlæg fra Mars 2022
pixel