Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Hjørne garderobe til børn

( antal produkter: 1 )

Garderobe og hjørne - tilbud SH


I ethvert hjem har du brug for en funktionel garderobe, hvor tøj, accessories og andre ting nemt kan findes. Udstyret med bøjler, hylder og endda praktiske skuffer vil den holde dit hjem i orden og opbevare dit tøj ordentligt. Garderobe til børn - Tjek Selly Home-tilbuddet ud!

Hjørnegarderobe til barnets værelse


Traditionelle garderobeskabe er normalt møbler af betydelig størrelse, og det er derfor svært at placere dem i små, ubebyggede og underdimensionerede rum. Heldigvis løser hjørnegarderobeskabe problemet med små lejligheder. De er nemme at integrere i små interiører, fylder ikke for meget, og er samtidig ekstremt rummelige, samt traditionelle fritstående garderobeskabe. Hjørneskabe, der tilbydes i vores netbutik, er moderne og yderst funktionelle møbler, som passer perfekt til forskellige typer og størrelser af interiører, også dem, der er svære at arrangere. Hjørnekabinerne i vores sortiment er lavet af solide materialer af høj kvalitet, som sikrer langvarig og problemfri brug af dem. De er udstyret med praktiske bøjler og funktionshylder, som væsentligt letter opbevaringen af ​​overtøj, tøj samt tilbehør eller personlige ejendele. Hjørnegarderobe - SH tilbud!

Pax garderobehjørneduper i Selly Home!


Hjørnehytterne vi tilbyder er udstyret med en komfortabel dør, som giver nem adgang til møblets indre og er nem at bruge. Nogle af garderobemodellerne i vores tilbud er udstyret med skydedøre monteret på alu-skinner og vogne på lager, der sikrer maksimal komfort og bekvemmelighed ved brug af denne type møbler. Vi inviterer dig til at sætte dig ind i vores brede udvalg af yderst funktionelle og stilfulde hjørneskabe. Udvalget af vores butik indeholder de mest fashionable og mest eftertragtede modeller. Vi tilbyder hjørnegarderobeskabe i forskellige farver og størrelser. Takket være dette er det meget nemt at tilpasse dem til størrelsen på det rum, der vil være udstyret med garderobeskabet, samt til farverne på de resterende møbler i det.

pixel