Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Børnens opbevaring - opbevaring under sengen

( antal produkter: 12 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Soveoverflade [cm]
Filter: farve
Pris
-

Smart opbevaring til et børneværelse

Barnets værelse skal være enkelt og funktionelt, det skal være en oase af fred og harmoni, så vores lille kan føle sig tryg i det. Desværre har vores børn ofte så meget legetøj, bøger og andre gadgets, at det nærmest er et mirakel at holde orden på værelserne. At bo i en vuggestue er en opgave, som alle forældre står over for. Hvordan gør du det, så opbevaringspladsen ikke dominerer barnets værelse, samtidig med at der er nok garderobeskabekommoder og opbevaringskurve til at hjælpe med at holde orden, og barnets værelse forbliver muntert og gennemsigtigt? Garderobeskabe, kommoder, hylder, kurve og forskellige typer beholdere er bedst egnede til opbevaring i et børneværelse. Det er faktisk ubestridt, at barnets værelse skal have et klædeskab – som det mest universelle opbevaringsrum. Særligt smagfuld makeupopbevaring anbefales til piger - et godt sted for kosmetik til de yngste - beskyttende læbestifter eller cremer med filtre. Hvor er den bedste måde at organisere opbevaring i børnehaven? Helst hvor de ikke vil optage værdifuld plads til at lege eller studere - det vil sige, at fx opbevaring under sengen vil være en ideel og ofte tilgængelig i butiksideen. Prøv ikke at placere høje skabe ved vinduet, så de ikke blokerer for lyset. Og hvad med badende ænder og andre, der ledsager dit lille barn, mens du svømmer hver dag? Du vil gerne gemme dem på en smart måde i opbevaringsbadeværelset, så du altid har dem ved hånden.

Rummelige møbler - opbevaring børneværelse

Børneværelset skal have de samme møbler som i voksenværelset - garderobe, seng med opbevaring, stole, hylder, bord med opbevaring: dette er det absolutte grundlag. Du kan endda finde en bænk med opbevaring! Hele hemmeligheden ligger i valget af dette møbel. Du kan købe en klassisk tremmeseng bestående af et stel og en madras, men du kan også stille en seng med skuffer på, som sagtens kan passe til alle tøjdyr. I stedet for flere stole er det bedre at vælge en bænk med opbevaring. Eller måske bruger dit sociale barn ofte tid sammen med venner? Så - hvis pladsen på hans værelse ikke er begrænset - er det værd at overveje at købe et sofabord med opbevaring. Planlægger du at hænge et billede på væggen i børneværelset? I stedet for den sædvanlige dekoration foreslår vi, at du vælger en hylde, f.eks. skyformet, som både vil pynte i rummet og være det perfekte sted at opbevare bøger. Hvis hvert møbel i dit barns værelse har flere skuffer, opbevaringsrum og hylder, viser det sig, at overskuddet af børns skatte holder op med at være et problem.

Dekorativ kurvopbevaring

I daglig bestilling fungerer tingene alle beholdere og puster med opbevaring, som du hurtigt kan samle alle småting om aftenen. Derudover vil sådanne kurve også gøre det lettere at rengøre - det er lettere at trække flere kurve ud og støvsuge gulvet, end at overføre hver genstand separat. Sjove, farverige beholdere har en endnu større fordel - det er mere sandsynligt, at børn renser sig selv, når de får til opgave at smide legetøj i kassen i form af hovedet af en Lego-fyr eller deres yndlingsdyr. Hvis gulvet på dit barns værelse ikke passer til en anden kurv, så kontakt en legetøjsarrangør. Denne løsning er ikke kun meget praktisk, men også ekstrem æstetisk. Prøv at holde alle kurve og beholdere i en lignende stil, overskydende farver og mønstre er ikke gavnlige for barnet.

pixel