Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Dobbelt skydedørs garderobe til børn

( antal produkter: 77 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Garderobeskabe med skydelåger til ethvert interiør

Garderobeskabe med skydelåger er velegnet til enhver form for rum. Det kan placeres i soveværelset, gangen, børneværelset samt i stuen. Alt du skal gøre er at vælge det rigtige materiale eller mønster og det hele får en raffineret smag. Dets alsidighed og tidløshed får den garderobeskabe med skydelåger til at passe perfekt ind i ethvert interiør, uanset rumtype.

 

Garderobeskabe med skydelåger på barnets værelse

Det er ikke det letteste at indrette et børneværelse. Først og fremmest er det nødvendigt at tage hensyn til, om rummet skal tjene barnet i mange år. Når det kommer til valg af garderoberskabe, er det værd at vælge garderobeskab med skydelåger til et børneværelse, der opfylder alle kravene til en ung person.

 

Garderobeskabe med skydelåger i et børneværelse - et møbel, der vokser med barnet.

Et garderobeskab i et børneværelse er et meget funktionelt møbel, uden hvilket det til tider er svært at forestille sig et barns rige. Det er nok at nøje overveje dets indretningen, arrangement af elementer i interiøret, og vi får et møbel, der vil løse mange problemer med opbevaring af ikke kun børnetøj, men også legetøj og sæsonbetonede ting. Derudover vil en gennemtænkt garderobeskab vokse med barnet og passe til indretningen af et barns værelse og derefter et ungdomsværelse i mange år.

 

En behagelig børnegarderobeskab

Den første grund til, at mange vælger en garderobeskab med skydelåger til børn, er først og fremmest bekvemmelighed. Den indbyggede dæmper sikrer, at lågerne lukker langsomt, blødt og lydløst, og forhindrer også så store skader på kanterne. En garderobeskab med skydelåger til børn kan udstyres med en ekstra hylde. Takket være dette er alle teenagers ejendele samlet ét sted, hvilket også er vigtigt for mindre værelser, hvor der ikke er plads til en ekstra kommode.

 

Børnegarderobeskab - et kreativt rum til at lege og lære

Et garderobeskab i et børneværelse er ikke kun et møbel til opbevaring af tøj og nødvendige ting. Først og fremmest er det et perfekt skjulested under hjemmekampe! Det er også et sted at præsentere kunstværker, som et barn bringer fra børnehaven eller skaber derhjemme, eller en zone til plakater med idoler fra yndlingsbands i tilfælde af teenagere.


Perfekt til sådan et mini -galleri er ikke kun fronterne i garderobeskabet, men også dens sider. Takket være dette vil du undgå huller og stikke væggene op i barnets værelse. Billeder, der sidder fast i den garderobeskab med skydelåger, kan let og hurtigt fjernes.

Men et garderobeskab på et børneværelse er ikke kun sjovt. Det er også videnskab. Når et barn har let adgang til hylder og bøjler, kan det tage sig af sit tøj, lære at organisere, sætte alt tilbage på plads. Derfor bør du lade barnet deltage i adskillelse af ting, vælge og skjule deres tøj på egen hånd og vise, at enhver ting kan have sin plads og bør sættes væk, når den ikke længere er nødvendig.

 

Farverige fronter af en garderobeskab med skydelåger

Garderobeskab med skydelåger til et børneværelse kan dekorere et interiør med forskellige farver på fronter. Produkterne i vores butik fås i forskellige farver, takket være at garderobeskaber med skydelåger fungerer godt i ethvert barns værelse. Du kan vælge en regnbuefarvet garderobeskab eller vælge et garderobeskab i ensfarvet front. Der er mange muligheder. Det eneste problem for dig er, hvilken garderobeskab du skal vælge.

 

Garderobeskab med skydelåger - når design er en prioritet

Garderobeskab med skydelåger til et børneværelse, selvom den har en enkel form, kan diversificere indretningen af et børneværelse. Det kan kombinere et laminat, der efterligner træets struktur, samt glatte overflader, fx i hvidt. Et interessant valg er en børnegarderobeskab med en front med et blomstermotiv eller billedet af et yndlingsdyr. Det er et element, der gør garderobeskabet mere dekorativ, og du behøver ikke yderligere billeder på væggene.

Ved at vælge en børnegarderobeskab kan du tilpasse den til rummets størrelse. Det er værd at bemærke, at prisen på garderobeskab med skydelåger, der tilbydes i vores butik, er uovertruffen, og de modeller, der findes i vores sortiment, er kendetegnet ved holdbarhed og originalt design.

 

Garderobeskab med skydelåger - gør det rigtigt

En velplanlagt børnegarderobeskab er et møbel i årevis, der vokser med barnet og kan opfylde hans behov. Hylderne, der plejede at bruges til børnetøj og legetøj, kan hurtigt tilpasses teenagernes tøj, opdele dem i T-shirts, langærmede toppe, sportstøj, kjoler, bukser osv. Alt kan tilpasset, som du finder passende .

For at øge pladsen til tøj, der hænger på den nederste stang, er det nok at demontere den nederste hylde, som skoene stod på, og dermed få yderligere et par centimeter. Du kan også fjerne en af ​​de øverste hylder over stangen og løfte den et par centimeter op, så tøjet der hænger på den ikke ligger på dem der hænger nedenunder.

I stedet for kurve, som blev brugt af udstoppede dyr, kan du installere ekstra skuffer til undertøj eller bruge kurve til sportstilbehør såsom bolde, bordtennisstativer eller andet. Større sportstilbehør, der bruges sæsonmæssigt, vil passe perfekt på øverste hylde sammen med tasker, rygsække eller en guitar.

En børnegarderobeskab værelse er et multifunktionelt møbel. Det vil ikke kun opbevare tøj, men det kan også blive et sted for legetøj, et skjulested for børns hemmeligheder eller et hjemmebibliotek. Derfor er det værd at give den den rigtige karakter og udstyre den på en sådan måde, at den kan kombinere alle disse funktioner på alle stadier af et barns opvækst.

pixel