Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Skostativ

( antal produkter: 2 )
Bredde [cm]

Hvilken slags skohylde skal man vælge?

Leder du efter et praktisk skoskab til din hall eller garderobe? Få den ønskede rækkefølge i familiens skokollektion! Praktisk at bruge Ardon skostativ skiller sig ikke kun ud med sin unikke form, men også med brugen af ​​de bedste materialer. To rummelige skohylder vil rumme alle dine favoritpar, og et behageligt blødt sæde gør det nemmere at tage sko på, ikke kun for børn og ældre. Fremragende opbevaring.

Hjemmelavet skostativ - korridorudstyr

Skostativ skal også passe ind i hallen, så det ikke forstyrrer den rumlige orden. Skabe eller hylder i lyse farver, der er lettere optiske, fungerer bedst. Det hele afhænger dog af andre møbler – skabet skal passe til både garderobe og tilbehør. Smart skoopbevaring hjælper med at holde renligheden i gangen. Skostativ Walk - find den perfekte model med mobler24!

Funktionelle skohylder!

Bænk med skostativ er et meget praktisk sæt. Det giver dig frihed til at tage sko på. Skohyldebænk vil være fantastisk til børn. Komfortabelt sæde, som du kan sidde og sikkert tage sko på. Organiser din gang med en simpel løsning - køb et skostativ! Skostativ Vægmonteret - tjek mobler24 tilbuddet!

Vælg det perfekte skostativ

Valget af et bestemt skoskab afhænger af hallens størrelse og ledig plads. Smalt skostativ fungerer bedst i små rum, hvor det passer perfekt og sparer meget plads. Afhængig af dine behov. Højt skostativ er ideelt til familier. Flere hylder kan opbevare flere sko.

pixel