Selly Home Logo
2022-04-25

Tre ideer til indretning af soveværelser

 

Hvis køkkenet og stuen er husets hjerte, så er soveværelset lungerne. Dette er stedet, hvor vi genoplader vores batterier og fornyer vores energi. Hvis vi ikke bruger tid her til at hvile, vil vi ikke have energi til at udføre vores daglige opgaver og kan få lidt med overskudsenergi. Derfor bør soveværelserne have lidt tid, når vi indretter og køber møbler. En seng skal være behagelig, og et klædeskab skal have plads til alt, hvad du ønsker i den, men lægger du også mærke til, hvordan det indre af rummet ser ud?

 Ja du burde! Soveværelset er noget personligt, der burde bære præg af lige netop dig! Du skal aldrig gå på kompromis i den afdeling, (måske undtagen med din partner, hvis du deler værelse), da det trods alt er dit soveværelse. Der er nogle indsigter, når det kommer til dette personlige rum. Spørger man folk, vil de nok selvfølgelig sige, at et soveværelse skal være hyggeligt, afslappende og trygt. Dette er meget sandt indtil videre, men i hvilket omfang? Alle har jo deres egen definition af, hvad der er hyggeligt eller afslappende. Nogle mennesker synes, at kontinentalseng var den absolut bedste, og de ville aldrig anbefale noget andet. Andre mener, at det eneste, der skulle til, var en god rammemadras eller i værste fald en sovesofa. Er det virkelig op til dig at overtale nogen af ​​disse til noget andet?

Et stort billede med en kærlighedserklæring midt på væggen er måske ikke for alle, men nogle derude kan lide det og nogle gør ikke. Det samme med udsmykkede pallas-lamper. Bare se, hvilken stil du kan indrette dit soveværelse. Måske en delikat og subtil Scandi-stil, elegant og fantastisk Glamour eller hvad som helst, men en lidt ru industriel stil er, hvad du leder efter. Alle disse projekter er stærkt påvirket af deres individuelle stilfulde detaljer. Et Glamour-inspireret soveværelse vil for eksempel fremhæve de større ting i rummet som en pejs. Det er noget vi mest finder i en stue men her skulle det trods alt være GLAM! Et Scandi-inspireret soveværelse kan fokusere mere på subtile områder, såsom en gyngestol. Den industrielle stil kan lægge mere tid i det, der for mig er funktionelt og praktisk, måske en bogreol eller et simpelt skrivebord. Hvilken stil passer dig bedst? Eller måske har du din egen?

 
  

1. SKABSSENG

2. SOFABORD

3. TAKLAMPE

 

 

 

1. REGULERBAR SENG MAGNUS

2.  BEIGE PUTE

3. TAKLAMPE ECRU

 

 

 

1. SENG 

2. BEIGE PUTE

 

 

 

 
Se flere indlæg fra April 2022

Anbefales

pixel