Selly Home Logo
2022-07-04

Tænker du på, hvilken tv-bænk der er den bedste for dig?

 

TV bænk

Tag et kig på vores artikel. Vi vil rådgive, hvilken størrelse og farve du skal vælge, og hvad med kapaciteten. I dag er kunderne i stigende grad krævende, der ønsker at have en lav tv bænk med et minimalistisk design og stor kapacitet til små ting på samme tid. Alt for at skabe et moderne multimediecenter i stuen.

Hvor høj er tv-bænken?

Tv-bænken bør ikke være for høj, den optimale højde er 50-60 cm. Stor tv bænk vil få tv'et til at blive for højt, hvilket skader dit syn. For massive og høje kabinet vil vende udsigten fra den sete serie eller kamp, ​​og netop på programmet bør man fokusere øjnene. Moderne tv bænk - det bedste i dette lave tv-bord med sammenhængende udseende. Lang kommode med TV placeret på det påvirker godt øjnene og den cervikale del af rygsøjlen.

 

 

Tv-Bord ENJOY

Tilpas størrelsen på tv-bænken til andre møbler i stuen, især til sofaer. Midten af ​​tv-skærmen bør ikke være højere end højden af ​​øjnene på den person, der sidder foran ham. Det er kendt, at husstanden er forskellig i højden, så man skal bare fastsætte gennemsnittet. Indstil tv-bænken selv til dine behov - vær opmærksom på længde, dybde og højde. Denne sidstnævnte dimension er vigtigst - den påvirker komfort og sundhed. Når du ser tv, må du ikke løfte hovedet - skærmen skal placeres under øjenlinjen.
Tjek tv-bænkens mål på www.sellyhome.dk Bemærk også størrelsen på tv-sektionen - jo større tv, jo mindre skal mediebænken være lavere af hensyn til sikkerheden. Når du skal vælge størrelse, skal du overveje, om tv-bænken skal have plads til højttalere, konsol mv. udover tv.

Hvilken kapacitet til tv-bænk?

Det hele afhænger af, hvad du planlægger at lægge på tv-bænken. Er du på udkig efter et skur til meget stort audio-video udstyr, konsol, afspiller osv. så har du brug for rummelige skabe, skuffer og hylder i betydelig bredde. Hvis du har brug for lidt plads til en fjernbetjening, høretelefoner eller andre dokumenter, er det nok at have en lille skuffe eller hylde. Rummelig tv-bænk vil være den ideelle løsning for musikelskere, der har en stor samling af plader eller Audiophilians, hvilket er meget vigtigt for afspilningsudstyr.

Hvilken farve på tv-bænken?

Harmoni er en afgørende faktor, som du bør overveje. Tv-bænk skal interagere med interiøret rundt, med resten af ​​møblerne i alle henseender: form, farve, stil. Højglans tv-bænk, enkel form og glatte fronter passer perfekt til moderne interiør og skandinavisk. De er også en god mulighed for små og mørke lounger - en ideel måde at oplyse og forstørre interiøret. 

Praktisk og moderne mediebænk. Elegant Enjoy white giver enhver tv-stue det lille ekstra. Designet og kvalitetssikret ned til mindste detalje. To rummelige skabe. Du kan finde denne model i flere farvevarianter.


Tv-Bænk Enjoy Med Skuffe

 

 

 

Tv-Bord Enjoy Med Skuffe

TV bænk med tre skabe og en hylde. Moderne design og interessant farve. Fine greb til åbning af skabe er en tilføjelse. Møbler fra MONO-serien ser meget elegante og moderne ud. Møbler er lavet af materialer af høj kvalitet, derfor er de solide og holdbare.

Lav Tv-Bænk MONO

En minimalistisk stylist af tv-bænk Flow og et delikat ben vil give varme til interiøret Interessant farvekombination, varm træindretning med kontrasterende dyb sort. Fronter tilbagetrukket i forhold til kroppen, sarte håndtag. Spændende valg.

Tv-Bord Eg Flow

QUANT TV-bænk er udstyret med en dobbelt skuffe forbundet til den ene front, et aflåseligt skab i venstre side, to hylder og LED-belysning. Original indvendig finish med et strejf af ekstravagance.

 

Lille Tv-Bænk Quant


 Tv-bænk Træ har usædvanlige ben - skinner, der omgiver skabet og danner en original dekoration i en kontrastfarve af antracit. Træskabe og en hylde til mange ting. Eg wotan farve med antracit giver interessante forslag til interiøret.

 

Tv Bænk Wood

En kombination af træindretning med en lysegrå krop, en todørs front og to åbne fordybninger, et moderne push to open-åbningssystem. Alt dette giver et elegant og udtryksfuldt look. Det er Inox tv-bænk.


INOX

 
 
Se flere indlæg fra Juli 2022

Anbefales

Del din kommentar med andre
pixel