Selly Home Logo
2023-11-28

Spisebord - Sådan vælger du den rigtige model

 

 

Spisebord

Hvordan vælger man den rigtige model, og hvordan man arrangerer et spisebord i din lejlighed, der perfekt opfylder sine funktioner? Det er ikke den nemmeste opgave – især hvis vi kan lide åben plads i lejligheden. Kombinationen af ​​en stue med et køkken, som også har sin egen spisestue, er her i moderne eventtrends. Men hvad nu hvis vores indre ikke er stort nok? Det er dejligt, hvis vi har et separat rum til spisestuen. I dette tilfælde har vi det perfekte sted til et spisebord, der bestemt ikke vil forstyrre noget. I sammenhængende rum har vi ofte et dilemma - hvor er det bedste sted at placere spisebordet, så det ser godt ud, er funktionelt og ikke roterer til hele interiøret. Dette møbel bør ikke gøre det svært at bevæge sig rundt i lejligheden - det er ingen glæde at snuble over stole. Bordet skal stå så tæt på køkkenområdet som muligt, så du nemt kan bære den tilberedte mad og have konstant kontakt med gæsterne. Bordet placeret i området, der forbinder køkkenet med stuen, skal også passe ind i andre rum i huset.
Bordet er et sted, hvor du kan spise, hvad enten det er frokost efter arbejde eller morgenmad i weekenden. Det er stedet, hvor du også kan drikke kaffe og læse avisen. Og også et sted for familiesammenkomster i anledning af fødselsdage og helligdage.
Bordet skal derfor være et element i huset, der ikke kun passer ind i hele stilen, men blot et møbel, der ikke kun er funktionelt, men også et, du holder meget af, og som du har det godt med at sidde ved. Ganske enkelt.

 Udtræksbord TIAGO

 

Prioriteter i interiøret: bord

Der er et bredt udvalg af borde på markedet, og du kan helt sikkert vælge det rigtige for dig. Men hvad skal man overveje? Hvis du har lidt plads, og bordet står i køkkenet, så vælg et rundt bord, du kan endda sidde behageligt ved det og spise dit måltid. Har du mulighed for at dække et bord i stuen, kan du både vælge et rundt og et rektangulært bord. Nu kan de runde borde udvides til at rumme flere personer efter behov. En meget praktisk løsning. Men hvis dit hus har mulighed for at sætte et rigtig stort bord i, så vælg et rektangulært langbord. Det vil fungere godt med store familier eller folk, der ofte har gæster. Eller måske driver du din virksomhed og holder nogle gange forretningsmøder derhjemme, sådan et bord vil være perfekt, praktisk og elegant. Det er nok kun at tilføje smukke stole til vores borde, og vi vil have et færdigt sæt møbler, som vi ikke kan undvære derhjemme.

Guld Bord Glamour Narvic

 

 

Rektangulært Spisebord Med Udtræk Horten

 

Loft, glamour, klassisk?

Vi har et udvalg af borde i loftstil med sorte ben og trefarvet tallerken, og måske kan du lide elegante glamourborde på guldben med hvid marmorplade. Upåfaldende, men solid og praktisk. Lavet af solide materialer, vil de tjene dig i mange år. Du kan nu vælge et bord i interessante, usædvanlige arrangementer med hensyn til sammensætningen af ​​benene. Du finder med garanti det rigtige bord til dig i vores butik.

 
Se flere indlæg fra November 2023

Anbefales

Del din kommentar med andre
pixel